0

Heti bemutatók

holnapolisz

Holnapolisz (Tomorrowland): Frank és Casey együtt derítik fel az ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Az átélt kalandok nem csak őket, hanem a világot is megváltoztatják. George Clooney, Hugh Laurie és Britt Robertson játsszák a főbb szerepeket Brad Bird filmjében.

A szerelem üstököse (Comet): Dell (Justin Long) és Kimberly (Emmy Rossum) hat éves kapcsolatát mutatják be nem lineárisan, ide-oda ugrálva az időszakokban. Láthatóak lesznek együttlétük boldog és szomorú pillanatai is.

Serena: Az 1929-es világválság idejében George fakitermelésből szeretné megszedni magát. Feleségével, Serenával együtt bármire hajlandó, hogy elérje a célját. Serena bebizonyítja, hogy nem kell őt félteni, ha kell felügyeli a favágókat, kígyóra vadászik és még egy ember életét is megmenti. Majd rádöbben, hogy  férje nem mindent mondott el neki, volt egy apró titka.

Danny Collins: Al Pacino alakítja a címszereplőt, az öreg rocksztárt, aki továbbra is népszerű, ráadásul pénze is van. Majd 40 év késéssel megkapja John Lennon levelét, amelyet átolvasva úgy dönt, hogy megfogadja a tanácsokat.

Poltergeist – Kopogó szellem (Poltergeist): Egy vidéki családot gonosz erők kezdenek zargatni és a helyzet akkor fordul igazán komolyra, amikor a kislányt elrabolják. Sam Rockwell és Rosemarie DeWitt alakítják az apát és az anyát.

Bazi nagy francia lagzik (Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?): Claude és Maria 4 lánya közül három már férjhez ment, de egyik sem olyan férfit választott, aki katolikus lenne. Azt remélik, hogy a negyedik lánynak végre olyasvalaki kéri meg a kezét, akivel ki lesznek békülve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *