0

Heti bemutatók

madmaxbanner1

Mad Max: A harag útja (Mad Max Fury Road): A Föld egyetlen hatalmas sivatag, a túlélők többsége fosztogató gyilkossá vált. Max továbbra is megpróbálja túlélni a káoszt, összehozza a sors Furiosával, aki a sivatag másik felére szeretne eljutni.

Hölgy aranyban (Woman in Gold): Valós eseményen alapuló történet Weinsteinéktől. Helen Mirren alakíthatja Maria Altmann zsidó származású nőt, aki a II. világháború után szeretné visszaszerezni az osztrák kormánytól családjától elvitt festményeket. Ryan Reynolds egy művészethez nem igazán konyító ügyvédet formál meg, ő próbál segíteni Mirren karakterének.

Tökéletes hang 2. (Pitch Perfect 2): A Bardeni Bellák már háromszoros bajnokok, ezúttal Koppenhágában, az Accapella Bajnokságon szeretnének bizonyítani. De a tagok közötti harmónia megingatni látszik, újra egyesíteni kellene a csapatot.

Eden: 1992-ben Paul a francia fővárosban egyik buliból a másikba megy, állandó barátai nincsenek, folyamatosan cserélődik ismerői köre. De nem sokkal később a French touch irányzat meghattározó alakjává vált. A San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb film díjára volt esélyes.

Rekviem egy macskáért (Murder of a Cat): A vígjátékban egy férfi holtan talál macskájára, valaki kicsinálta a cicust. Mindenáron szeretné kideríteni, hogy ki lehetett a tett és a kutakodás során jó néhány érdekességet tud meg a macskáról.

Violette: Violette Leduc törvénytelen gyermek, a háború után ismerkedik meg Simone de Beauivoirral, aki támogatja őt. Simone úgy véli, hogy Violette-ben ott rejlik a tehetség és ismert íróvá válhat.

Genesis: A siker útján (Genesis: Together and Apart): Dokumentumfilm a Genesis együttesről.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *