4

További Transformers részek és spin-offok érkeznek

optimus_prime_in_new_transformers_3.psdMichael Bay elvileg nem rendez több Tranformers filmet, de ettől még aktívan kiveszi a részét következő részekből. A Paramount természetesen a folytatásokon töri a fejét, méghozzá a Marvel stílust próbálják másolni. Megkérték Akiva Goldsmant, hogy Steven Spielberg, Lorenzo di Bonaventura és Bay producerekkel a háta mögött hozzon a fedélzetre néhány írót, akiknek a feladata, hogy kigondolják a franchise további részeit és papírra vethetik a spin offok történeteit. Goldsman irányíthatja a szkripten dolgozókat, ő maga azonban nem fog lepötyögni egyetlen Transformers forgatókönyvet sem.

Az ötödik felvonás elvileg 2016-ban érkezne, de ennek kevés a valószínűsége, valószínűleg a stúdió 2017-re fogja tolni a bemutatót. Mark Wahlberg vissza fog térni, hiszen több folytatásra írt alá és legutóbb úgy nyilatkozott, hogy nincs akadálya, hogy újabb Transformers filmekben játsszon.

Én még hozzátenném, hogy most már elég nagy az esélye a Transformers/G.I. Joe crossovernek, hiszen mindkét franchise a Paramountnál van és ha már kibővítik a filmes univerzumokat valószínűleg komolyan fontolóra veszik, hogy az Alakváltókat összeeresszék Duke csapatával, illetve a Kobrákkal.

4 komment

  1. Érdekes ötlet egy crossover, de szerintem nem illenek egymáshoz a franchiseok. Viszont ha spin-off akkor egy Lockdown spin-off isten lenne nagyon.

  2. Ha az 5.rész is olyan lesz mint az előző, inkább el se készítsék. Szerintem a 3.résszel le kellett volna zárni a franchizet. Ami pedig a Transformers/G.I joe crossovert illeti, nagy marhaságnak tartom. Szerintem a két világ egyáltalán nem illik össze. Miért nem kombinálják mindjárt a Xenát a Star Warssal?

  3. Utolsó rész minden tekintetben egy hulladék. De hát a pénz-pénz-pénz. Ezt addig nyúzzák, amíg egy film dupla annyit hoz, mint amennyibe került. Részemről több jegyet nem áldozok rá, de mások nevében nem tudok beszélni. A stúdió nem rajtam gazdagodott meg, úgyhogy itt maximum mindenki saját magát mentheti meg egy rossz fiilmélménytől. Ezek a filmek el fognak készülni. De szerencsére nem lesz kötelező látni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *