2

Mel Brooks azzal viccelődött, hogy megcsinálja az Űrgolyhók 2-t

űrgolyhókMinden idők egyik legjobb paródiája az Űrgolyhók (Spaceball), amelyben Mel Brooks a Star Warst figurázta ki, de több más klasszikus előtt is fejet hajtott. Filmje kiállta az idő próbáját és minden egyes alkalommal mosolyra fakaszt.

A 88 éves rendező egy podcastben beszélt arról, hogy éppen azon gondolkodik, hogy megcsinálja a folytatást. Ha bele is vágna, akkor a Star Wars 7 premierje után mutatná be, esetleg pár hónappal később. Daphne Zunigát és Rick Moranist mindenképpen vissza szeretné hozni.

Brooks híresen nagy tréfamester, értelemszerűen szeret poénkodni, így egyáltalán nem biztos, hogy lesz Űrgolyhók 2. Ráadásul valószínűleg már korábban nagy hírverést kapott volna, ha belevágott volna a forgatókönyv megírásába. És a Drakula halott és élvezi (Dracula: Dead and Loving It) óta nem rendezett filmet, ennek is van 20 éve.

2 komment

  1. Pedig én emlékszem hogy a filmben Yoghurt azt mondta, “Ha a sors akarja találkozunk az Űrgolyhók második részében, remélem sorozat lesz!” Hát kár hogy ez nem teljesül, pedig én örülnék egy folytatásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *