4

Életrajzi film készül Bruce Lee-ről

bruceleeHa Bruce Lee élne, talán Chuck Norrisszal meccselt volna ismét a The Expendables 2-ben. De a fiatal harcművész sajnos korán távozott, de elég gyorsan legendává vált és neve nem merült feledésbe.

Lánya, Shannon Lee ma jelentette be, hogy a család közreműködésével megvalósul apja életrajzi filmje. Ez lesz az első produkció, amelynek elkészülésben a família is részt fog venni. Lawrence Grey és Janet Yang lesznek a producerek.

Shannon elmondása szerint volt már néhány film apjáról, de ezek figyelmen kívül hagyták életszemléletét és művészetét. Úgy gondolja, hogy képtelenek voltak megfogni Lee odaadását a harcművészet iránt és a történetmeséléssel is gondok adódtak. Hiszen elég gyakran írt és egyúttal kialakította saját egyéni filozifiáját is. Nem csak egy egyszerű kick ass hős volt, hanem érzésekkel és gondolatokkal teli ember.

A tervezet a Bruce Lee Entertainment berkein belül ölthet testet. A cég 2014-ben nyitotta meg kapuit, hogy meggyőző és hiteles filmeket készítsenek akcióhősökről és harcművészekről.

4 komment

  1. Hülyék ezek? Már volt egy életrajzi film Jason Scott Lee főszereplésével, és hibátlan volt. Mi a francnak kell még egy?!

  2. Igen volt sőt még egy film volt még 2008-ban a Bruce Lee legendája csak ez meg az 1993-as film gondolom, köszönő viszonyban se volt a család igényeivel és teljes jóváhagyásával úgy sejtem, és ezért akarnak egy korrekt rendes filmet amit ők irányítanak igazán és ők is jobban bele tudnak szólni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *