2

Creed szinopszis

creedforgatas2Valószínűleg nem lesz több Rocky film, legalábbis lassan eljutunk oda, hogy nem igazán kellene, hogy a közkedvelt bokszoló újra beálljon a ringbe – már csak Sylvester Stallone kora miatt is. Viszont idén befut a spin off, amely  Apollo Creed fiát helyezi az előtérbe, alant olvasható a szinopszis.

‘Adonis Johnson nem ismerte világhírű édesapját, a nehézsúlyú bajnokot, Apollo Creedet, mivel még születése előtt meghalt. De tagadhatatlan, hogy a boksz a vérében van, így Adonis Phiadelphiába utazik, ahol Apollo legendás meccset vívott a keményöklű újonccal, Rocky Balboával.

A Testvéri szeretet városában megkeresi Rocky-t,  megkéri, hogy legyen az edzője. Ugyan Rocky megfogadta, hogy többé nem fog bokszolni, de látja Adonisban az erőt és eltökéltséget. Mindez Apolloban is megvolt, aki kezdetben ugyan még ellenfél volt, majd közeli barotokká váltak. Belemegy, hogy segít neki és edzeni fogja az ifjú harcost, ugyanakkor a korábbi bajnok olyan harcot vív, amely sokkal halálosabb bárkinél, amivel valaha találkozott a ringben.

Rockyval az oldalán Adonisnak nem tarthat soká, hogy nevet szerezzen magának a boksz világában. De vajon dobog-e benne egy igazi harcos szív?’

2 komment

  1. Ezek szerint Rocky a filmben beteg lesz, vagy? Mert így tudom ezt értelmezni, hogy valami halálos betegséggel küzd, miközben kiképzi az ifjúságot. azért érdekel a film, de sok fog múlni a fekete srác játékán. Sly tuti rendben lesz most is. Ez a kareketer a vérében van, és nagyon jól adja.

    • Tuti, hogy valami kemény kórral fog küzdeni. Persze nem kizárt, hogy a film végére ezt is legyűri.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *