1

Röviden: Kétéjszakás kaland (Two Night Stand)

twonightstandJellemző, hogy a romantikus filmek többsége hasonló sémára épül. Egy részükben az alakítások nevetségesek, néhányhoz elfelejtenek kispárnát mellékelni és akadnak olyanok is, ahol törülközőt kellene tenni a vászon alá, hogy felfogja a giccstengert. A Kétéjszakás kalandban szintén megtalálható a találkozás, egymásra hangolódás, összeveszés és a nagy összeborulás, de a megszokottól eltérően próbálnak máshogy közelíteni a témához.

Megan az interneten ismerkedik meg Alec-kel. Csak a nő csak egyetlen estét akar eltölteni vele, de másnap reggel a leszakadt hómennyiség miatt képtelen elhagyni a helyet, ezért a tervezettnél tovább marad.

A történések döntő része egyetlen helyszínen játszódnak, így a lényeg azon van, hogy Analeigh Tipton és Miles Teller beszélgetései, megnyilvánulásai ne legyenek nevetségeket vagy éppen unalmasak. Tipton inkább aggodalmaskodó, Teller pedig kissé cinikus, mindketten jól hozzák a karaktert. Kibeszélik a kapcsolatokat, szó esik arról, hogy melyik fél mit vár el a másiktól és így tovább. Ám idővel elhagyják a szobát, egyúttal az érdeklődési szint is zuhanni kezd és egyik sablonos helyzetből ugrunk a másikba. Kár, hogy az utolsó harmadra nem maradt ötlet. 65 %

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *