7

Ők az új Szellemirtók

szellemirtokcsajok

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones eredhet kísértetek nyomába. Nem volt titok, hogy amikor Paul Feig aláírt a Szellemirtók rebootra színésznőket fog megtenni főszereplőnek. Sőt, annyira jól haladnak az előkészületek, hogy a stúdió 2016 július 22-re ki is tűzte a bemutatót.

Kiderült, hogy a nagy ellenfél egy őrült mechanikában jártas zseni lesz és Peter Dinklage-t akarják leszerződtetni. A forgatókönyvben benne van egy Martin Heiss nevű karakter is, aki minden paranormális dolgot megcáfol. Amikor az interneten megnézi a Szellemirtók videóit úgy dönt, hogy megmutatja, hogy ők is csalók. Ezen túlmenően Feig továbbra is azon van, hogy Bill Murray-t megnyerje a filmhez.

7 komment

  1. Mi a sz….. ösz?
    Kéne egy új topik a következő címmel: Hogyan fejezzünk le egy sikeres és mindenki által kedvelt franchise-t.

  2. Fel se merül a készítők fejében, hogy a Szellemirtók rajongói a 4 ismert férfi hőst akarják látni egy mozifilmben, nem pedig ezt a négy ismeretlen – jelentéktelen szinésznőt? Női szellemirtók sosem voltak a rajzfilmsorozatban.

  3. The Saturday Night Live show nègybõl három, nincs is ezzel sok baj Wiig volt az egyik legjobb nõi szereplõ az utóbbi èvekben, igaz filmjeit egyet sem làttam.McKinnon sem rossz komikus. Leslie az ùj tagnak számit de neki már van egy pár filmje. McCarthy-t nem kel sokk embernek bemutatni. Nincs elvàras alapon…. De nem úgy volt, hogy komor hangulatú lessz? Ez most,hogy? Nègy inkább komika szinèsznõvel…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *