14

A következő előzetes a Bosszúállók: Ultron korához

ultron

Borítékolható, hogy a Bosszúállók (The Avengers) következő része nagyot fog kaszálni. Joss Whedon újra bevállalta az írói és rendezői teendőket, a csapatnak ezúttal a Tony Stark által megalkotott Ultronnal kell szembenéznie.

14 komment

  1. már most sajnálom azt a hulkbuster páncélt 😀 mit fog kapni :DDD
    Lokit ki nem hagynák, a női nézők 80%-a miatta megy el moziba 🙂 (ha nem a 100% 😀 )

  2. Ugye nem mondjátok komolyan hogy Loki megint szerepelni fog? Miért kell szerepelnie? Thor ide vagy oda, ez az Ultron ügy nem érinti Asgardot, semmi közük hozzá! Lokinak a Thor 3-ban a helye, miért rakják be olyan Bosszúállók “történetbe-epizódba” , ahol semmi keresnivalója?

    • Skarlát lő egy látomást Thornak, vagy abban lesz, esetleg egy stáblista utániban, szóval ne ijedj meg, 2 perc se lesz 🙂

  3. Most lesz valamikor januárban egy utóforgatás Lokinak , így kap egy pár másodperces részt a stáblista utáni jelenethez

  4. A szürke ötven árnyalatának előzetesénél olvastam, hogy az mesefilm. Ez is, csak tinilányok helyett kamaszfiúknak.

    • Amennyire a 20-30 év közötti férfiak még kamaszok…azért ne említsük már egy lapon azzal a bohóckodással

  5. Kövezzetek meg , de nekem valahogy nem jött át a trailer, se a film. Csak annyit lehet látni , mint egy transformers filmnél hogy zúznak és zúznak és zúznak. Valamint mindenki veri a nyálát , hogy Vasember egy nála 5ször nagyobb páncélba fog viaskodni a zöld szörnyel. Azért ennyi pénzből ki lehetne hozni egy normális történetet vagy bármit , nem csak egy CGI maszlagot.

    • Hát majd a filmben kiderül hogy mi lesz a maszlag, de mégis mit toljanak a sztorit?
      Akkor meg az a baj hogy ellövik, ami nem lesz amúgysem szerintem túl bonyolult!

      Én várom!

  6. Én láttam rosszul, vagy tényleg Hulk védi az embereket a Vasembertől? Mert az eléggé felkavarná az eseményeket.

  7. Szerintem továbbra sem biztos, hgoy Stark van a páncélban. Oké, a trailerben bevágták a milliomos arcát, de nem láthatjuk, hogy ő bújt a páncélba. Szóval nagyon is lehet, hogy Ultron irányítja a Hulkbustert.

  8. Az előző trailer nekem is jobban tetszett de ez sem rossz. Hulknak nem lehet azért vörös a szeme mert Skarlát boszorkány irányítja? Így a film közepén csatáznának egyet egymás ellen, utána meg összefognának Ultron ellen….mondjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *