3

Mechanic: Resurrection – Jön A mestergyilkos folytatása

mechanic1A mestergyilkos (The Mechanic) remake nem nevezhető sikeres akciófilmnek, ennek ellenére a Lionsgate igényt tart a folytatásra. Nem tökölnének vele sokat, 2016 január 22-re lőtték be a bemutatót. Jason Statham ismét örömmel ragad fegyvert és ha kell beveti az öklét is, mellette Jessica Alba és Michelle Yeoh  domboríthat, valahogyan Tommy Lee Jonest is rábeszélték a filmre.

A német Dennis GanselA hullám (Wir sind die Nacht), illetve a Mi vagyunk az éjszaka (Wir Sind Die Nacht) alkotója – dirigálhat a Mechanic: Resurrection forgatásán. A Statham által megformált Bishop múltjából felbukkan egy alak, aki átnyújt neki egy listát, rajta a világ legveszélyesebb embereinek a nevével. Arra kényszeríti az egykori bérgyilkost, hogy kicsinálja a papíron látható nevek mindegyikét.

 

3 komment

  1. Ezzel kapcsolatban három dolog jutott eszembe:

    1.) SPOILER!!! De az első rész végén nem halt meg Statham karaktere? Vagy az eredeti Charles Bronsonos változatban volt ez csak? Már nem emlékszem sajnos.

    2.) Mi a búbánatért vállal ilyen filmben szerepet Tommy Lee Jones és Jessica Alba? Ennyire elfogyott az uzsipénz?!

    3.) Igaz, hogy nem volt rossz a film, de kiemelkedő sem, így nem értem, minek pont ezt folytatni? Még csak kiemelkedő siker sem volt: 40 milliós költségvetés + marketing. Erre a bevétel 29 misi az USA-ban, és közel 33 a világ többi részén, azaz összesen 62 millió. Ez annyira nem tűnik nagyon megérős első résznek ezek alapján. Vagy a DVD-n nagyobb siker volt, mint a Bosszúállók?! 🙂

    • 2. Jessica Alba azért nem olyan színésznő, aki komolyabb filmekben szokott játszani. Tommy Lee Jones meg talán szívéességért cserébe ugrott be. Pl. szerintem azért, hogy Luc Besson segített összehozni a Homesman westernjét bevállalt egy szerepet a Vérmesékben.

  2. Jó kis akciófilmem, de nem kéne erőltetni a folytatást. Ez így már nem Mestergyilkos folytatás lesz hanem inkább Válogatott gyilkosok 2. Abban kellett Statham-nek megbízásból kinyírnia pár nehéz fiút.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *