3

Batman vs Darth Vader

batmanvsdarth

Ha egyeseknek elég pénzük van és szeretnének kedvenceiket összeereszteni, akkor csak a stúdiók ügyvédei állhatnak az útjukba. A Super Power Beatdown youtube csatornára bizonyos időnként kikerül egy videó, ahol közkedvelt karakterek esnek egymásnak. De vajon ki nyerne,  ha a Sötét Lovag és a Sötét Nagyúr összecsapna? Tegyük félre a  “márpedig 2 másodperc alatt” – szövegeket és inkább nézzétek meg a videót.

3 komment

  1. Nem szeretem ezt a gondolkodásmódot, valamelyik új DC-s New52-es rajzfilmben is ez a lebutított Batman volt. Elvették tőle a legfontosabb jellemzőjét a baromi nagy koponyáját.. A régebbi Batman mindig előre gondolkodik, mindig van tartalék terve. Itt nem lehetett látni, mert nem volt, ahogy abban a rajfilmben sem. Ott Superman-nek esett neki anélkül, h előtte megtudta volna a gyengepontját v egyáltalán megfigyelte vopna korábban, mert akkor tudta vlna, h minden eszköze hasztalan lesz szal feleslegesen megy ellene,.. itt is ezt a Batman nélküli Batmant látni, aki csak bemegy valahová, megtalálja a haverját, aztán elindul érte. Aztán ennyi..ez nem Batman, ez egy agyatlan akciófilm főhősre jellemző tulajdonsága. Haragszom a DC-re és erre a kisfilmre is és remélem, h nem egy balfaszBatmant láthatunk majd Snyder filmjében, mert nem bírom ezt az egybites megközelítést. Batman attól Batman, mert rendkívül okos, számító, bárkin és szinte bárhogyan átgázol/kihasznál, h elérje a célját, nem bízik senkiben még a saját szövetségeseiről is tud mindent, tervei vannak vészhelyzetre, ha le kellene győzni még őket is, nagyszerű lángelme, detektív, erős, tapasztalt, képzett harcos, ha valami nem megy hát használja a kütyüit vagy valamely szövetségesét, és noha elővigyázatos nem bízik senkiben, a földönkívüliekben sem mégis hatalmas szíve van és szereti az embereket, hinni akar bennük.
    Itt ebben a kisfilmben be kellett volna ezt mutatni pl. elrejtett volna pár robbanótöltetet, amire amúgyis szüksége lett volna, hiszen egy egész hadsereg orra elől akarta kiszabadítani Supermant.. Az agyára nem tudott volna Vader hatással lenni, az erő dobálás okés volt, leszámítva h ilyen ellenfelet egyből kiütő sokkolót nyomott volna rá és vagy robbantotta volna azokat a bombákat, akár figyelemelterelésnek ez érkező katonáknak és Vadernek, majd meglóg, kiszabadtja Clarkot és eltűnnek v ketten győzik le Vadert.. külön poén, h Vadert nem tudja közelharcban kifektetni v vívásban, nnna ne már.. Vader mikor bunyózott v vívott utoljára? Évekkel azelőtt? Batmannek meg napi rutin
    hagyjuk már… pffú de felhúztam magam leginkább az a tendencia zavar, h kiherélik a karaktereket és a legdontosabb tulajdonságaikat változtatják meg.. Batman legyen stratéga, “tudós”, nyomozó, harcos, ember.. jó Snyder, DC és mindenki ! ! ! légyszi…
    Am Vader a király 😀 de itt biz nem hoztam volna ki győztesnek

  2. Ugyanezen veszekedtem az egyik star wars fan haverommal, hogy ha odarepül Batman akkor minimum van 8 terve, nem csak odamegy 1v1be Vader ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *