11

Pletyka: Kiszivárgott képek a Terminator: Genisysből és sztori

terminatorA ManlyMovie a következőket írta a következő Terminator filmről. A Genisys történései a jövőben kezdődnek. John Connor megmenti fiát, Kyle Connort a halálosztók koncentrációs táborától. Majd fontos feladatot bíznak rá, 1994-be utazik, hogy megmentse nagyanyját, Saraht. Egyúttal Kyle Reese is visszamegy 1984-be, úgy ahogy az első filmben is láthattuk, a Skynet pedig egy T-800-ast küld.

Ez a robot találkozik egy másik, öregebb T-800-assal, amiből lesz egy kis bunyó. A ráncosabb Arnold veszít, de a fiatalabb verziót elkapják az ellenállás emberei és átprogramozzák, még a szövetek is öregednek rajta. Ezt követően Kyle Reese-t és a gépezetet elküldik 1994-be, hogy segítsenek Sarah-nak és Johnnak, akik éppen felrobbantották a Cyberdyne-t.

Tehát Sarah és John Connort most már Kyle Reese, Kyle Connor és az átprogramozott Terminator védelmezi. Reese tudja, hogy ő lenne John Connor, azonban Kyle Connor apja nem árulta el, hogy mi történt a múltban. A hírek szerint Kyle Reese ugyanolyan halált hal, mint az eredeti produkcióban lesz folyékony, alakváltó fém Terminator is, a T-2000-t Lee Byung-hun alakításában. A végén Kyle Connornak nyoma vész.

Egyúttal kijött néhány rosszabb minőségű kép is, amelyek állítólag az előzetesben lesznek benne.

UPDATE: Érkezett egy e-mail a stúdiótól, amely arra szólít fel, hogy távolítsam el a képeket. Nem tudom hogyan érhetne el a kezük ide, ha nem tenném meg, de inkább nem szórakozom a nagyokkal. Ezen a twitteren még elérhetőek a képek.

11 komment

 1. Remélem az utolsó két CG képkockán még bőven javítanak, mert jelenleg olyan, mintha nem lenne rajta textúra, illetve alulról karcolja a ZS kategóriás Asylum filmeket, vagy mi a rák már az. Mindenesetre a történet, ha ez lesz az Ígéretes. Nekem tetszik!

 2. Eléggé zavarosan van előadva a történet az eredeti oldalon is.
  Hogy mennyire hiteles az kérdéses.
  Én valami hasonlóra számítottam, egyfajta időháborúra, aminek a célja a nagy háború megakadályozása.
  Nem mondok véleményt ennyi alapján. A képek hangulata tetszik. Az utolsó két filmnél rosszabb biztos, hogy nem lesz. Én 100%, hogy moziban fogom megnézni, még ha rossz lesz is. 😀

 3. “Kyle Reese is visszamegy 1984-be, úgy ahogy az első filmben is láthattuk”…
  …” Ezt követően Kyle Reese-t és a gépezetet elküldik 1994-be, hogy segítsenek Sarah-nak és Johnnak, akik éppen felrobbantották a Cyberdyne-t”

  Ha már egszer elkülik’84-be, akkor hogy küldik el utána ’94-be?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *