0

Margot Robbie a The Talibian Shuffle-ben

margotrobbieMargot Robbie eléggé felkapott lett mostanság, túl van már egy sci-fin (Z for Zachariah), egy romantikus heist filmen (Focus) és egy háborús drámán (Suite Française), jelenleg a Tarzan munkálatain vesz részt. És hamarosan a The Talibian Shuffle forgatásánszámítanak rá.

A színésznő Glenn Ficarra és John Requa politikai fekete komédiájában Tina Fey oldalán játszhat, amely Kim Barker újságíró memoárjából készül. Fey formálhatja meg Barkert, aki 2002-ben gyakorlatilag csak egy útlevéllel érkezett Kabulba. Fogalma sincs volt az afgánok és tálibok közötti ellentétekről és csupán angolul tudott megszólalni. Így bizony elég nehéz boldogulni, de ahogy telt az idő egyre jobban megkedvelte a helyi embereket és a két országot. A híradásokban inkább az iraki konfliktus volt a fő hír, de újságíró úgy döntött, hogy meglátásait, tapasztalatait és a vele történteket sötét, fanyar humorral átszőve, de mégis erőteljes és emberséges stílussal memoárjában teszi közzé, hogy valahogy mégis felhívja az emberek figyelmét az elfelejtett háborúra.

Robbie egy híradót alakíthat, aki Afganisztánban barátkozik össze Bakerrel. A karakter akár arra is képes, hogy veszélyes szituációkból közvetítsen karrierje előrelendülésének érdekében és egyúttal felettébb akaratos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *