2

Cameronnak most még nincsenek tervei a Terminatorral

terminatorA Terminator idén 30 éves és a Hollywood-i Egyptian Theater-ben tartott szülinapi eseményen James Cameron is megjelent. A rendező válaszolt néhány kérdésre, megemlítette, hogy reméli, hogy a következő film jó lesz és nem gondolt még bele, hogy mi lesz, ha visszakerülnek hozzá a jogok.

„Jó viszonyban vagyok a készítőkkel, Laeta Kalogradis író több projekten is dolgozott vele. Remélem, hogy remek lesz. Szeretném, hogy az legyen. Olvastam a forgatókönyvet és eléggé jó esélyt látok erre és nagyszerű szórakozás lesz.” – mondta a rendező.

Arra a kérdésre, hogy az újabb filmek ártanak-e a franchise-nak úgy felelt, hogy ez már nem az ő problémája, ő afféle nagyszülőként tekint magára ezzel kapcsolatban. Ha a folytatás jól sikerül az Arnold Schwarzenegger és Kalogradis nevét öregbíti,  ennek pedig különösen örülne, hisz mindketten barátai. De őt abszolút nem érinti, hogy mit hoznak ki a filmből.

A jogok 2019-ben múlva visszakerülnek Cameronhoz. De vajon szeretne-e még foglalkozni a Terminatorokkal? „Ennyire előre nem gondolkodom. Sok időm van még addig. Érdekes lenne újra a franchise-zal foglalkozni. Annak is köze lesz hozzá, hogy mi történik a filmekkel, ugyanakkor lehet, hogy az emberek belefáradnak a Terminátorban.”

2 komment

  1. Teljesen korrekt. Nem akar rosszat a franchise-nak, csak azért mert most nem az Ő neve alatt fut.
    De szerintem mindannyian örülnénk, ha végre visszakerülne hozzá…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *