6

Beerősít a DC

igazsagligajaAzt hiszem, hogy egyetértünk abban, hogy a DC kissé el van maradva a Marvelhez képest. Mármint a filmek terén, mert azért sorozat fronton az előny az előbbinél van. Kitűztek ugyan néhány bemutató dátumot, de eddig nem lehetett tudni, hogy melyik hős mikor mutatkozik be. Mostanáig! Nézzük szépen sorban, hogy mi a nagy terv.

Mint tudjuk, a Batman v Superman: Dawn of Justice 2016-ban érkezik, ebben az évben mutatják be a Suicide Squad-et is, amelyet David Ayer fog dirigálni.

2017-ben pedig jöhet a nagy meccs, hiszen megalakul az Igazság Ligája és Csodanő különálló filmben mutatkozhat be. Rá két évre pedig befut a következő Liga film is, az első és második felvonást is Zack Snyder fogja dirigálni.

2018-ban Villám kapcsolhat nagyobb sebességre, Ezra Miller játszhatja a piros kosztümöt magára húzó Barry Allent. Miller két indie produkcióból lehet ismerős, játszott a Beszélnünk kell Kevinről (We Need To Talk About Kevin) és az Egy különc srác feljegyzéseiben ( The Perks of Being A Wallflower). Bemutatkozik Aquaman is, Jason Momoa formálhatja meg a címszereplőt.

2019-ben jön Shazam, 2020-ban pedig Cyborg és Zöld Lámpás üldözheti a bűnt. Hohó és ez még nem minden. A hivatalos közleményben ugyanis leírják, hogy a 2016-2020-as intervullamban szeretnének egy önálló Batman, illetve Superman kalandot is bemutatni. Ha ez összejön, akkor négy év alatt összesen 12 DC film lát napvilágot.

6 komment

  1. Koimbra, a Shazamnak nem 2016-ban kéne jönnie? Tényleg elhalasztották 3 évvel? Ugye ez csak vicc?

    • Hát eddig kvázi nem tudhattok, hogy mikor melyik DC filmet mutatják be. Most már ez hivatalos.

  2. Inkább az a gáz, hogy akkor még se lesz kapocs a sorozatok meg a filmek között… most jó kis katyvasz lesz.. és jöhetnek majd a megzavarodott egyszeri nézők 😀

  3. Csak nehogy aminőség rovására menjen….valamit NAGYON máshogy kell bemutatniuk mint a Marvelnek, ha a hősdömpingjüket kamtoztatni akarják…mert ugyan két ász is análuk van (BAt és Superman) de azért a többi hősük amerikán kívül kevéssé ismert..

    • Szerintem volt idejük kitalálni a stratégiát és bizonyára most már oda akarnak vágni a Marvelnek. Szóval összehozzák. Nem hiányzik nekik, hogy újra röhögjenek rajtuk, mert a Bat v Sup filmet eltették az Am Kap 3 útjából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *