2

Theo James lesz a főhős az Underworld 5-ben

utheojamesVárható volt, hogy az Underworld esetében a reboot nem azt jelenti, hogy újraindítják az alapoktól a franchise-t. Mint kiderült a stúdió tényleg nem ebben gondolkodik, hanem úgymond az eddig bemutatott világot szeretnék kibővíteni.

Mindez azzal jár, hogy új karaktereket fognak bemutatni és egyelőre úgy tűnik, hogy Kate Beckinsale nem lendül akcióba. Theo Jamest szerződtették le főhősnek, de rajta kívül még két nő fog állni a középpontban. A meghallgatások zajlanak, néhány héten belül kiderül, hogy mely fiatal színésznő domboríthat James mellett. A színész látható volt a franchise negyedik felvonásában, az Underworld: Az ébredésben (Underworld: Awakening) egy vámpírt alakított. Ha a tervek szerint haladnak, akkor a forgatás tavasszal startolhatna el.

James többek között a Bedlam és a Mintazsaru (Golden Boy) sorozatokban volt látható, az áttörést A beavatott (Divergent) hozta meg számára. Idén a London Fields thrillerben és a Frannyben is játszani fog.

2 komment

  1. Ez nagyon jó ötlet, örülök hogy nem nullázzák le a franchiset-t, remélem ezek az új hősök majd egy napon (egy folytatásban) találkoznak Selene-el.

  2. Emlékszem, hogy több helyen készpénznek vették, hogy újrakezdik az egészet, csak itt írtak róla, hogy azért a reboot mostanság nem azt jelenti, hogy nem biztos, hogy újraindítják úgy ahogy van. Kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek a csajok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *