0

James Franco vette meg a Rant jogait

francoHabár a Harcosok klubja (Fight Club) klasszikussá vált,  Chuck Palahniuk regényeiért mégsem kezdtek lelkesedni a producerek. Évek teltek el, mire újabb film készült el a szerző egyik regényéből, de a Fulladás (Choke) közel sem volt olyan emlékezetes, mint David Fincher rendezése. Időről időre szóba kerül, hogy vászonra viszik Palahniuk valamelyik könyvét, de ezek nagy részéről soha többet nem is hallunk.

Ezúttal James Franco próbálkozhat, leopciózta a 2007-ben kiadott Rant-et. “Miután lehetőségem volt, hogy olyan színészekkel működtem közre, mint Brad Pitt, Edward Norton és Sam Rockwell örömömre szolgál, hogy Franco-val is együtt dolgozhassak.” – lelkendezett a szerző.

A könyv nem más, mint Buster Casey fikciós életrajzi könyve. A férfi az élj gyorsan, halj meg fiatalon elvet követi, csak ehhez hozzácsapja azt is, hogy ölj meg annyi embert, amennyit csak tudsz. A jövőben játszódó történetben Casey elindul a nagyvárosba, ahol a Party Crashing halálos verseny vezetőjévé válik.

Franco ki sem látszik a melóból, az elmúlt időszakban több szerepet is bevállalt, jó néhány filmje van az utómunkálatok fázisában és az imdb tanúsága szerint jelenleg három (!!) produkció is forog, amelyekben ő is játszik: The Adderall Diaries, Zeroville, Michael.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *