3

Stb…

0tptHivatalos: PG-13-as lett a The Expendables – A feláldozhatók 3. Mellesleg Pierce Brosnan elképzelhető, hogy benne lesz a negyedik részben.

Dwayne Johnson búcsút int a Halálos iramban 7 forgatásának, instagramjára töltött fel egy képet.

Henry Cavill a Batman vs Superman forgatásán.

St Vincent előzetes, Bill Murray a főszereplő.

Asterix: The Land of Gods teaser.

David Dastmalchian leszerződött a Hangyára, nem tudni, hogy ki fog játszani. A színész A sötét lovagban alakította Joker egyik emberét.

Robert Redford lesz a producere a Climb to Conquer adaptációnak. A sztori a II. világháborúban játszódik az olasz hegységben, ahol amerikai katonák próbálnak áttörni a a németeken.

Peter Webber rendezheti a The Piano Turnert, az 1886-ban játszódó történetben egy zongorahangoló furcsa feladatot kap az angol seregtől. Egy ritka zongorát kell leszállítania Burmába egy legendás brit tisztnek.

A Foxcatcher következő előzetese.

Olga Kurylenko, Gregory Fitoussi és Emir Kusturica játszik a Lota dramedyben. Egy nő képtelen normális kapcsolatot kialakítani a férfiakkal, mert gyerekkorában molesztálták.

Matthew Modine és Claire Forlani leszerződött a The Three Luscara. Ebben egy férfi együtt tölti a húsvét hétvégét három hölggyel. Soha nem látott lányával, egy filmsztárral és egy visszahúzódó nővel.

Bruce Springsteen rövidfilmet rendezett, a Hunter of Invisible Game posztere itt látható.

Olivia Munn is benne lehet a Ride Along 2-ben.

Glenn Ficarra és  John Requa rendezik a Taliban Shuffle-t Tina Fey-jel a főszerepben. Kim Barker memorájából készül a film.

Seth Rogen twitterén tette közzé ezt a képet, dolgozik a Preacher sorozat első részén.

Készül a Descendants tévéfilm a Disney-nél, Demónát Kristin Chenoweth játssza, itt egy kép a filmből.

Még egy trailer a Road to Palomának.

David Cronenberg 9 perces rövidfilmje: The Nest.

3 komment

    • Nincs bejelentve. Mivel Pierce Brosnan állítása szerint benne lenne a dologban, ha lát egy jó forgatókönyvet, így ha sikeres lesz a harmadik, tuti jön a negyedik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *