0

Októberben érkezik a Senki szigete

1tfAz A COMPANY HUNGARY mutatja be Török Ferenc új filmjét a hazai mozikban. A Senki szigete című szuperromantikus vígjátékot 2014. október 16-tól láthatja a közönség országosan 20-25 moziban.

A sztori három mai fiatalról szól: egy szép szőke menyasszony elszökik az esküvőjéről, a fekete taxis csaj a távoli óceánok rejtélyes szigetére vágyik, a kosaras srác meg ezerrel nőzni akar, mást nemigen. A három hős Budapesten keresztezi egymás útját, a véletlen találkozás azonban mindhármuk életét megváltoztatja. A fiatalok meseszerű hétköznapjaiban sok a váratlan fordulat és a szerelmi zűrzavar, van maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász. A szökött menyasszonyt Jakab Juli, a vad taxisofőrt Bánfalvi Eszter, a kosaras fiút Mohai Tamás alakítja.

A mára klasszikussá vált Moszkva tér rendezője egy fiatalokról szóló abszurd mesét forgatott, mely a mindannyiunkban élő elvágyódás örök témáját járja körül. A Senki szigete populáris mozi: nagyon szerethető emberekről, szuperromantikus hangulatban. Filmkomédia a legjobb fajtából.

„A Senki szigete olyan mint nagyon vad fiatalnak lenni, persze szelíden. Iszonyú sok dolog történik veled, a felelősséget még nem fogod, nem érted, legfeljebb érzed, a szerelem már fáj, de még nem nagyon. Zajlik, lüktet, félig gyerek vagy még, de mégsem. Már megcsap a szex és a pénz szaga, de valójában még semmihez sincs igazán közöd, csak magadhoz.” – mondta el a filmről Török Ferenc rendező.

“A film azzal foglalkozik, ami a mai fiatalokat érdekli: szerelem, zene, megtalálni a helyünket a világban és a társunkat, akivel mindezt megélhetjük. Büszkék vagyunk rá, hogy az A Company Hungary forgalmazhatja Török Ferenc kivételes alkotását.” – kommentálta Claudia Nador, az A Company Hungary ügyvezető igazgatója a forgalmazói bejelentést.

A film további szerepeiben Keresztes Tamást, Margitai Ágit, Schell Juditot, Stohl Andrást, és Thuróczy Szabolcsot láthatjuk. Az operatőr Szecsanov Martin, a Senki szigete producere Sándor Pál. A film a Magyar Nemzeti Filmalap 236 millió forintos filmgyártási támogatásával valósult meg a Film Street Kft. gyártásában. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *