1

Simon West csinálna egy őrületes Con Air 2-t

conairA 90-es évek egyik legjobb durrbele filmje  volt  a Con Air – A fegyencjárat (Con Air), Nicolas Cage is ekkortájt élte igazán az akcióhős szerepet. Jerry Bruckheimer producer neve is jól hangzott a 90-es években, temérdek sikeres produkcióz hozott össze és nem kellett túlságosan küzdenie azért, ha a reklámok világából akart átemelni valakit egy mozifilmhez. Így Michael Bay után Simon West is megkapta a lehetőséget és a Con Air-rel Hollywoodban is nevet szerzett magának.

A folytatásról eddig ugyan nem igazán esett szó. Ám West a ScreenDaily-nek megemlítette, hogy ő boldogan megcsinálná a következő részt. De csakis akkor, ha eléggé őrületessé tudnák tenni. “A történet esetleg játszódhatna az űrben, ahol mindenki robot lenne. Vagy a fegyencekből felélesztett szuperbűnözők lehetnének. Esetleg  mondjuk a jó fiúk lennének a rosszak és a rosszakról kiderülne, hogy ők a jók. Vagy efféle megdöbbentő dolog. Működhetne, ha elég ügyesen lenne megírva.”

Mennyi az esélye, hogy elkészüljön? A Disney inkább képregényfilmekbe öli a pénzét. A 90-es években még Bruckheimerrel elkészítettek néhány R kategóriás akció-thriller – pl. Váltságdíj (Ransom), A szikla (The Rock) – de manapság erre eléggé kevés az esély.

Egy komment

  1. Ahogy egy másik blogon írta valaki “már el is tettem rá 2000 Ft-ot” 😀

    Na, de a viccet félretéve, nem lenne rossz, de én sem hiszem, hogy lesz ebből valami.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *