1

Egyetlen film sem hozott annyit Kínában, mint a Transformers: A kihalás kora

transformers4kep100Úgy egy hónappal ezelőtt írt az io9 oldal arról, hogy a kínaiak kezdenek beleunni az amerikai filmekbe és inkább a hazai produkciókra ülnek be. Lehet, hogy a számok azt mondják, hogy néhány hollywoodi termék nem szerepel jól odaát, de tény, hogy a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) hasít.

Michael Bay legutóbbi műve részben kínai pénzből készült és a történet egy bizonyos részén a szereplők átruccannak az országba, hogy ott pusztítsanak. Sőt, helyi sztárok, Bingbing Li és Han Geng is felbukkannak a filmben.

Két hete mutatták be Kínában a folytatást, ahol rögtön a bevételi lista élén debütált. Azóta 222,74 millió dollárt kasszírozott. Azaz 14 nap alatt többet hozott az Avatar 221 milliójánál. Mit is jelent mindent? Hogy Bay rendezése irgalmatlanul meg fogja szedni magát az országban. Pláne, hogy James Cameron gyermeke volt eddig a legtöbbet termelő film Kínában.

Egy komment

  1. Ez a sz*r… Pfff, az emberi h*lyeség határtalan. Nem érdemli meg. Annyi köze van a filmhez, hogy… á, szerintem még csak nem is filmre forgatták. Fúúú, de utálom ezt a szutykot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *