4

A Lionsgate-nél készül el a Power Rangers reboot

powerrangersRémlik valakinek a Power Rangers sorozat és mozifilm? Néhány harcművész tini szép színes kosztümben (pizsamában?) ugrálva vert le idegen lényeket és ha már nagyon nagy volt a baj, akkor hívták a segítséget: egy több részből álló óriásrobottal szállhattak harcba. A célcsoport a nagyon fiatal korosztály volt.

A Lionsgate és a Saban Brands leporolja a franchise-t, élőszereplős akciófilmet terveznek, ami nem folytatás vagy spin off lesz, hanem reboot.  A Power Rangers a Saban berkein belül született meg 20 évvel ezelőtt, sorozatokat, filmeket, játékokat és képregényeket is készítettek .

Itthon az 1995-ös mozifilmet Atomcsapat (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie) címen mutatták be, két évre rá érkezett a folytatás, a Turbócsapat (Turbo: A Power Rangers Movie). Figyelmeztetés: Ha meg akarnád nézni csak akkor tedd, ha még nem múltál el 10 éves.

4 komment

  1. Amerikában nagy fankultusza van. Egy pár éve megint divat lett, akciófigurák, eredeti szereplők stb. Nem is meglepő ez az új film.

  2. Én imádtam gyerekkoromban. Tavaly voltak itt a Comic Con-on páran az eredeti csapatból, nagy élmény volt őket élőben látni. 🙂

    Viszont erre az új filmre felnőtt fejjel…hát nem tudom…bár a Hupikék Törpikék 2-re is beültem, szóval… 🙂

  3. Szuper! 🙂 Adja az ég, hogy Magyarországon is bemutassák. 🙂 Nagyon jó évadjai vannak, érdemes egy-kettőbe belenézni. A”Time Force”, a “Lightspeed Rescue”, az “SPD”, a “Mystic Force” és a mostani, a “Dino Charge” hihetetlen jó évadok, csak ajánlani tudom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *