11

Így nézett volna ki Mel Gibson Wolverine-ként

A Fox stúdiónál  X-Men tervezet átesett néhány változtatáson a Foxnál. A stúdió eredetileg arra gondolt, hogy Bob Hoskins játszhatná Wolverine-t, majd úgy döntöttek, hogy inkább egy magasabb színészt kérnek fel a népszerű mutáns eljátszására. Bryan Singer Russell Crowe-t környékezte meg, de a fizetésben nem tudtak megegyezni, majd Dougray Scott jött képbe, azonban a Mission Impossible 2 pótforgatása közbeszólt. Mel Gibson akkoriban még sztárnak számított és 1997-ben  szerették volna, ha ő formálja meg Logant. Sőt, Miles Teves készített concept artot is, amelyet most közzétettek.

melgibsonrozsomák.

11 komment

 1. Én bírom Mel Gibsont, de örülök, hogy Hugh Jackmanre esett a választás. Tökéletes Wolverine. Csak a filmek, ugye… Bár nincs annyira problémám velük, mégis, lehettek volna jobbak is.

  • én még bob hoskinst is jobban el tudnám képzelni ha egy picit is szigorúbban ragaszkodnánk a képregényekhez

 2. Bakker de kár hogy nem gibson lett!!! ez kurvajó concept art, ha megvalósult volna azzal az egyik legjobb filmbe emelt képregényhős lett volna. ez a pár vonás sokkal jobban visszaadja rozsomák karakterét. jackman farkasának köze nincs a képregénybeliekhez, pláne hogy az eredeti egy 160 centis agresszor. a filmes farkas az a tipikus “amerikanizált” jellemű figura amivel semmi baj nem lenne, csak már kurva unalmas. az eredeti rozsomák félelmetes, idegesítő, és nem kicsit elmebeteg, elég távol van az archetipikusan ‘jó’ jellemű hősöktől..
  kár érte

  • Ha úgy vesszük Gibson végülis az utóbbi években pont ezt a karaktert hozza “élőben”, csak nincs szakálla. 😀

   Azért Bob Hoskins kurva meredek lett volna. ÉS még vannak akik azt hiszik, hogy a döntéshozók arrafelé épeszű érvek alapján gondolkodnak. Na persze sehol se szoktak aszerint működni. 😀

   • Hé, most jut eszembe, hogy egy időbe még szakálla is volt, olyan, ami még ennél is durvább volt. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *