1

Csúszik A rajtaütés amerikai verziója

raidNem igazán lepődhetett meg senki, amikor bejelentették, hogy elkészül A rajtaütés (The Raid) remake-je. Patrick Hughes szeptemberben láthatott volna a filmhez, de úgy tűnik, hogy ősszel biztos, hogy nem tudnak belevágni. Állítólag nincs nagyobb probléma, egyszerűen csak több idő kell.

A Variety információi szerint Luke Evans, Anthony Mackie, Frank Grillo és Ethan Hawke az esélyesek egyes szerepekre, ugyanakkor a szaklapnak egy másik bennfentes azt mondta, hogy még nem tettek senkinek ajánlatot. Hozzátenném, hogy még akár az is elképzelhető, hogy megvárják az augusztust és csak akkor nyugodnak meg a fejesek, ha Hughes rendezésében készült The Expendables 3 jó kritikákat kap és szépen hoz a kasszáknál.

A konkrét sztoriról túl sokat nem lehet tudni, de az indonéz verzióról is elég annyit tudni, hogy egy rendőri egység lép be egy bűnözők által uralt emeletes házba, a legfelső emeletén található a környék “keresztapája”. Az amerikai változatban egy szigorúan titkos DEA csapat áll a középpontban, amit azon bizonyos szeptember 11-e után alapítottak meg. A közvélemény soha nem hallott róluk, sem a tévében, sem az újságban nem szerepeltek.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *