3

Bőrnyakúak 2: Jarhead 2 – Field of Fire előzetes

Olykor előfordul, hogy egy ismertebb mozifilmhez készítenek egy – esetleg több – DVD-s folytatást. Általában nincs túl sok köze a nagy elődhöz, csak egy ügyes marketingfogás, hogy így próbálják felhívni a figyelmet a B kategóriás olcsóságra. 2005-ben mutatták be Sam Mendes rendezésében a Bőrnyakúakat (Jarhead) Jake Gyllenhaal, Jamie Foxx és Peter Sarsgaard főszereplésével. Idén jön a következő rész.

Don Michael Paul, a Félholt (Half Past Dead) rendezője készítette a filmet, Cole Hauser, Stephen Lang, Bokeem Woodbine és Jesse Garcia neve lehet ismerős a szereplőgárdából.

Chris Merriman tizedes harcedzett katona. Újabb küldetésre indul, feladata, hogy csapatával egy távoli helyőrségre vigyen utánpótlást a tálibok által ellenőrzött területen keresztül. Menet közben újabb feladat adódik, segíteniük kell egy nőnek biztonságos helyre jutni.

3 komment

  1. ez a film egy based on a true story volt, és azzal lett vége, hogy az írót/főhőst nyugdíjazta a hadsereg, hogy megy akkor vissza?!

    • Felesleges válaszokat keresni. Szerintem csak azért Jarhead a címe, hogy hátha az eredeti film rajongói közül páran megveszik a DVD-t. A SWAT 2-nek sem sok köze volt a mozis első részhez, vagy mondjuk az Utca királyai 1-2 is elég távol állt egymástól.

      • nem is néztem meg se a swat se az utca királyai 2őt, ezt se nagyon fogom, pedig a bőrnyakúak az egyik kedvenc háborús filmem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *