6

Jöhet a Családi üzelmek 2?

wearethemillersA tavalyi év egyik meglepetéssikere a Családi üzelmek (We’re The Millers)  volt, a vígjáték közel 270 millió dollárt kasszírozott. Lehetett sejteni, de a New Line csak most szánta el magát, hogy bejelentse, hogy lesz újabb rész, a forgatókönyvet Adam Sztykiel, a Terhes társaság (Due Date) írója fogja leszállítani. Úgy tűnik, hogy Rawson Marshall Thurber dirigálja a második felvonást. Egyelőre még nem szerződtek le, de Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Will Poulter és Emma Roberts vissza fog térni.

Az első filmben Sudeikis egy kisstílű dílert játszik, aki kénytelen bevállalni, hogy Mexikóból egy nagyobb drogszállítmányt hozzon át az Államokba. De hogyan lehetne elérni, hogy ne legyen gyanús és a hatóságok se figyeljenek fel rá? Kell egy ál-család, így minden egyszerűbb lesz.

6 komment

  1. Jó volt, jó volt az első rész, de ezek a tipikus “nem-várt-siker-miatt-csinálunk-gyorsan-egy-új-részt-amiben-minden-nagyobb-meg-hangosabb” tervek nem szoktak jól elsülni, esetleg véletlenül. Másnaposok, Üvegtigris vagy mondjuk a Nagyfiúk ugyanez a tészta, bár utóbbinak már az első része is pusztulatosan fos volt, és félek, hogy a szerintem kiválóan sikerült Förtelmes főnökök is bele fog esni ebbe a csapdába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *