2

Csak folytatódik a Shrek

shrek2001-ben egy nagy zöld ogre és egy folyamatosan beszélő Szamár okozott kellemes és vidám pillanatokat. A Shrek remek animációs film, kiváló szórakozás volt, megérdemelten vált kasszasikerré. Ám a DreamWorks egyre lejjebb és lejjebb adta, a folytatások egyre rosszabbak voltak és humor tekintetében is lejjebb tették a lécet. Szerencsére a negyedik rész után mintha arról suttogtak volna, hogy ennyi volt, de azért még kierőszakoltak magukból a Csizmás, a kandúr (Puss in Boots) spin offot.

Azonban nemrég bejelentették, hogy Londonban felhúzzák a Far Far Away Adventure vidámparkot, amely kifejezetten Shrek világát fogja bemutatni. Ekkor már rosszat sejthettünk, nem hiába. Jeffrey Katzenberg a Fox Business Networknak úgy nyilatkozott, egyszerűen csak némi pihenőre küldték az ogrét és baráti körét, de biztosra vehetjük, hogy újra meg fog jelenni a vásznakon. Van még elmesélni való történet.

2 komment

    • Én is ezt mondtam. Az első rész nagy kedvenc, régen többször újranéztem, végignevettem. A második még élvezhető, a harmadik már csak szódával kategória, de a negyedik tiszta szégyen volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *