21

A galaxis őrzői előzetes

guardiansofthegalaxy1Kevin Feige 2010-ben a San Diegoban lezajlott Comic Con-on tett említést arról, hogy a Guardoans of the Galaxy már a tervezőasztalon pihen. 2012-ben úgy hírlett, hogy a főhősöknek Thanos lesz az ellenfele, később pedig arról szóltak a pletykák, hogy a Vasember 3 végén Tony Stark űrpáncéljában utazva összefut a galaxis őrzőivel.

2012 augusztusban a Marvel Chris McCoyt kért fel, hogy csinosítgassa Nicole Perlman forgatókönyvét. Még abban a hónapban derült ki, hogy James Gunnt szeretnék leszerződtetni a film ledirigálására, a stúdió és a rendező is minden részletben megegyezett, így Gunn kezébe vehette a gyeplőt.

Peter Quill szerepére többek között Jim Sturgess, Joel Edgerton és Lee Pace is esélyes volt, végül Chris Pratt lépdelhetett fel a fedélzetre. Megemlítették, hogy Rocket Rackoon, a mosómedve és a fa -szerű lény, Groot CGI-vel lesz megalkotva, majd amikor napvilágot látott, hogy Vin Diesel fogja Groot hangját kölcsönözni a színész megemlítette, hogy lesz némi motion capture munka is. Dave Bautista bújhatott Drax bőrébe, a zöld bőrű űramazon, Gamora pedig Zoe Saldana lehetett. Benicio Del Toro vállalta a Gyűjtő karakterére, aki már a Thor végén is felbukkant. Karen Gillan testesítheti meg az egyik gonoszt, Nebulát, Lee Pace a nagy erejű Ronanként lesz látható.

21 komment

  1. Engem megvett. Oké, eddig nem mutatott sokat, de ugye amiben egy spacemókus, meg drabális nagy fa és zöld csaj akciózik nem lehet komolyan venni és nem is vették komolyan. Az effekteken bizonyára dolgoznak és azért nem mutattak többet, de szerintem lesz action dögivel.
    A sitt meg hát…nem kizárt, hogy direkt kerültek be. És mintha Saldana is tett volna magára valami izmot, vagy ha nem, akkor máris adjanak Oscart a maszkmestereknek.:D

  2. Hukasaka hukasaka

    Én bevallom nem is érdekelt a Trailer, de megnézés után úgy érzem remek kis szórakozás lesz ez 😀

  3. Én azt hittem az eddigiek alapján, hogy komoly film lesz erre itt ez a trailer és félig vígjáték :). Mondjuk Marvel produkció, mit is várhatnánk?! Nem baj….így sem tűnik rossznak.

  4. ezek szerint csak nekem nem tetszik?

    Az egész olyan óvodás, kisiskolás humorral operál, nem?!

    • Nem vagyok nagy képregényes, itt droidon hallottam erről a filmről először, és csak a mosómaci, a mérges fa, meg Lee Pace miatt fogom megnézni. Az emberi karakterek itt dühítőek.

    • Jól tették, hogy nem vették komolyan. Mósómedve, zöld űramazon, bazi nagy fa meg mindenféle egyéb más. Ovis humor? Egyáltalán nem.

        • A trailer alapján Star Lord egy kockahasú férfi lesz, aki lélekben még mindig gyerek. Nem tudom komolyan venni. És egyébként…nézzünk már rá még egyszer a csapatra. Komoly filmet vársz egy ilyen felállástól? Tudom, hogy neked kevés dolog tetszik, de azért gondolj már bele…a Gyűrük urában még oké volt, hogy a mászkáló, beszélő fák komolyan vették magukat, de ez itt más tészta.

          • mi az, hogy kevés dolog tetszik?

            Kábé az egyetlen vagyok akinek a vasember 2 is tetszett, sőt a 3is, ami itt a droidon nem szokás, csak, hogy a Marvel filmeknél maradjunk. A Mandarin változtatáson a mai napig somolygok annyira bejött.

            De vegyünk egy másik példát a másnaposok 3 se kedvelt nálad, az oldaladon én mégis kedveltem.

            De félre ne érts, nem egy TDK féle komolyságot vártam, azt nem is lehet,de ez elsőre egyszerűen nem üti meg a marvel színvonalat szerintem. Még a hulk filmeknek is jobb volt a trailerük, pedig…

          • Hát az All Hail the King rövidfilm után úgy érzem, hogy mégis eljön az igazi Mandarin:)

            Én úgy vettem észre, hogy jobbára negatívan véleményezel dolgokat, de lehet, hogy csak én futok bele mindig az ilyen hozzászólásidba:)
            Mivel a film augusztusban jön ki így valószínűleg tartom, hogy először azt akarták bemutatni, hogy nem vették komolyra a dolgot. Az effektes mesterek dolgoznak ezerrel, lesz itt jó néhány akció.

  5. Engem rohadtul érdekel, nagy fanja vagyok a képregénynek, jónak is tűnik, bár valóban zavaró hogy viccre vették a témát, meg mi a francot keres a trailerben egy David Hasselhoff szám????

  6. Miért ne lehetne egyébként komoly filmet várni egy ilyen filmtől amiben van fa, meg zöld csaj, meg mosómedve? A SW, vagy a star trek tele van nem humanoid szereplőkkel és komoly filmek.

    Az Avengers film elég komoly lett azért és abban ki szerepelt, Egy germán isten, egy 2. világháborús kísérlet egyetlen eredménye, egy másik kísérlet kudarca, egy kémcsaj, egy katona, meg egy feltaláló azért az se hangzik túl reálisan, komolyan, nem?

    • Szórakoztató film, amely azért nem vette vérkomolyan magát. Bennem úgy maradt meg, hogy amikor akció volt, akkor beleadtak mindent, volt egy kis dráma, de alapvetően a karakterek ugratták egymást, be beszólogattak egymásnak. A Thor sem volt fullkomoly, nem?

      De a Star Wars sem arról lett híres, hogy komolyan vették magukat. Persze akadtak benne szomorúbb, sötétebb, komorabb jelenetek, de Han Solo mindig is lazán állt a dolgokhoz, a két droid is oldották a hangulatot és még lehetne sorolni.

    • A kisfilm alapján a Marvel jó beetette a rajongókat, majd röhögtek a markukba, hogy jól felkapta mindenki a vizet. Kiderül, hogy a Tíz Gyűrű szekta továbbra is aktív és vezetőjét Mandarinnak hívják. Tehát még továbbra is lehetséges, hogy léteznek hatalmas erejű, földönkívüli gyűrűk.

  7. Kicsit azért sajnálom mert nem tudom hogy ezt eredetileg is így akarták e, vagy csak a nyomás hatására. Kingsley Mandarinja nagyon jó és teátrális volt, viszont a Kilian féle is megfelelt végülis minden követelménynek…viszont annak örülök hogy a tíz földönkívüli gyűrű még bejöhet…de vajon Mandarin akkor ki lesz vagy hogy…nagyon kiváncsi leszek, Rockwell cameoján jót kacagtam 😀

  8. 2perces előzetes alapján ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, anno a vasember 3 trailerénél a többség azt a gondolta hogy végre kapunk egy sötétebb, komorabb, valamiféle mondanivalóval megáldott, inkább a “felnőtt” réteget megcélzó filmet, ennek ellenére a fele vicc volt, (számomra komolytalan). Itt meg pont az ellenkezőjét tapasztaljuk, várjuk ki a véget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *