2

Kung Fury előzetes

kungfuryEnnél nagyobb agyament ötlet nem igazán volt. Adott egy kung fuban jártas zsaru, akitől gyorsan megválnak a testülettől sajátos bűnüldözési módszere miatt. Vissza szeretne utazni az időben, hogy kicsinálja Hitlert, ám a viking korban köt ki. De itt nincs vége, lesznek dinoszauruszok és robotok is.

David Sandberg úgy egy évvel ezelőtt látott hozzá a forgatáshoz. Az úriember nagy rajongója a 80-as évek filmjeinek és hangulatban ő is valami hasonlót akart készíteni. Barátai segítségével munkálkodik a Kung Fury-n, amelyhez akkor rögzítenek újabb jeleneteket, amikor épp ráérnek. Nincs elég pénzük arra, hogy teljes egészében leforgassák őrült elképzeléseiket, ezért a Kickstarteren próbálnak hozzájárulásokat gyűjteni.

2 komment

 1. Nem hinném, hogy ebben az ötletben több lenne, mint ez a trailer.
  Ahogy a Machete sem működött, mint film, csak mint trailer.

 2. szerintem meg igenis egy régimódi akcióvígjáték lesz.. nem hitech CGI, hanem olyan trükkök, amiket még videokaziról ismerek. Nekem valamiért a spionfióka ugrott be.
  Ez a film sem akar többet, mint anno a rongyosra nézett videokazetták.
  Filmzene Mitch Murder, külön piros pont.
  Remélem, összejön a kickstarter-en a pénz hozzá.
  Vegyék már észre a nagy stúdiók, h a film hangulatához nem feltétlen kell nagy pénz meg csúcs színészek.
  Nemrég láttam a Streets Of Fire c. filmet, már nem emlékszem, h mi volt a magyar címe anno, de arra igen h hol volt megnyúlva a szalag, ezért nyávogott a narrátor… 🙂 A főszereplőnek (Michael Paré) nem hiszem, h még 1 filmjét meg tudnám említeni, de századik megnézésre is lekötött a film.
  Még sok sok ilyet a méregdrága remake-ek helyett!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *