8

Stb…

0ja

Pletykálják, hogy Jaimie Alexander esélyes Csodanő szerepére.

J.J. Abrams és Kathleen Kennedy több időt kért a Disney-től, hogy mindent helyre rakjanak a Star Wars 7 forgatókönyvében, tehát tolni szerették volna egy évvel a bemutatót. A Disney továbbra is ragaszkodik a 2015-ös premierhez.

Hivatalos: Aaron Taylor-Johnson lesz Higanyszál a Bosszúállók 2-ben.

Az éhezők viadala: Futótűz akár 150 millió dollárt is hozhat nyitóhétvégéjén a box office jósok szerint, de egyesek még a 190 milliót sem tartják elérhetetlennek.

Tim Miller rendező azt mondta, hogy csakis a Fox stúdión múlik a Deadpool film. Várják, hogy megadják a zöld utat és máris belevágna a forgatásba.

Mark Wahlberg lesz a producere a The Roman kalandfilmnek, amely Julius Ceasar fiatalkorát mutatná be. Kalózok ejtik foglyul, megszökik és nagy nehézségek árán, sok küzdelem árán jut vissza Rómába.

Larry Charlesra bízták a Walk in the Woods drámát. Korábban Richard Linklater, Chris Colombus és Barry Levinson is megfordult a tervezet környékén.

Steven Spielberg megszerezte Doriw Kearns Goodwin regényének, a The Bully Pulpitnak a jogait. A történet Theodore Roosevelt és William Howard Taft barátságáról és rivalizálásáról szól.

Film készül  Donald Crowhurstről Coling Firth és Kate Winslet főszereplésével. A férfi hajójával 1968-ban elindult hajójával egy földkörüli versenyen, ám az Atlanti óceánon lecövekelt és végig hazudott helyzetéről.

Ellen Barkin lesz Robert De Niro felesége a Hands of Stone bokszdrámában.

Jonathan Levine dirigálhatja a Bad Romance-t, főszereplő és producer Channing Tatum, sztori nem ismert.

Alan Arkin és Diane Keaton leszerződött a The Most Wonderful Time-ra. Egy házaspárra fókuszál a sztori, akik évtizedek óta együtt vannak, de úgy döntenek, hogy elválnak. Előtte viszont még szerveznek egy nagy karácsonyi összejövetelt a családnak.

Dan Aykroyd és az énekesnő Jill Scott is játszani fog a Get on Up James Brown életrajzi filmben.

Carice Van Houten fellépdelt az Incernate horror fedélzetére.

Anton Yelchin és Berenice Marlohe az 5 to 7 romantikus filmben.

Képa Madame Bovary-ból.

The Awkward Moment poszter.

Delivery Men featurette.

Az Unbroken forgatásáról: 1_, 2_

Paranormal Activity: Marked Ones poszter.

Monsters: The Dark Continent poszterféleség.

Új előzetes a Charlie Countrymannek.

Élőszereplős előzetes a Call of Duty: Ghostsnak.

8 komment

  1. Melyik filmre gondoltok , ennél az Abrams féle 2015-ös premieres Disney hírnél? Kifelejtettétek a címet.

    • Szerintem se tolják 2016-ra, hanem egyenesen 2017-re, mert akkor lesz az első film 40 éves évfordulója. De komolyan, én inkább várok egy értelmes filmre, mint hogy gyorsan kapjak egy összecsapottat. Hagyják Abramst dolgozni.

  2. Dicséretes, hogy nem akarják elkapkodni a forgatókönyvet, de azért a simítgatásokhoz csak nem kell plusz egy év.

  3. SW ide vagy oda, nem lennék a helyébe az alkotóknak, hiszen bármi lesz is a végeredmény, tuti, hogy egy masszív rajongótábornak nem fog tetszeni.

    Elismerem, hogy van egy nagy örökség, ami megkövetel(?) egy színvonalat, de azért ennyire nem kéne rugózni a filmen. Főleg, hogy a premierdátumon kívül semmi sem hivatalos.

  4. Aaron Taylor-Johnson…ehh, érdekes. Csodanőnek jó lenne a csaj. Disney meg elkúrja az sw-t még mielőtt lenne szereplő

    • Ha ez a csaj lesz Csodanő akkor nálam a film eleve hendikeppel indul. Nekem nem igazán szimpatikus, Sif gönce is rosszul áll rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *