4

A nimfomániás előzetes

nymphomaniacposzter4Szóval Lars von Trier úgy döntött, hogy forgat egy művész-pornót. Legalábbis az előzetesből és az eddigi hírek alapján könnyen ezt feltételezhetjük.

Charlotte Gainsbourg (egy interjúban elmondta, hogy el sem olvashatta a forgatókönyvet, így mondott igent) játssza a főszereplőt, Joe-t, aki szexfüggő. A nimfomániás   érthetően és szinte költőien meséli el egy nő szexuális életét születésétől 50 éves koráig. A középpontban Joe áll, aki önmagát nimfomániásnak tartja. Egy hideg téli estén egy agglegény egy sikátorban talál rá az eszméletlen, csúnyán megvert Joe-re. A nőt elviszi a lakására és miközben gondosan bekötözi sebeit azon filózik, hogy mi történhetett vele. Joe pedig szépen elmeséli 8 fejezeten át tartó életét, amely tele volt férfivel és rengeteg izgalmas dolog megesett vele.

További szereplők: Stellan Skarsgĺrd, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Mia Goth, Udo Kier, Jean-Marc Barr.

Az előzetes megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

 

Gainsbourg korábban leszögezte, hogy nem fog mindent megtenni, amit a rendező kér, mert azért mindennek van határa. Az Antikrisztusnál Von Trier például arra utasította, hogy verje ki az egyik pornósnak, de ezt nem tette meg. Most még nem tudja, hogy hol húzza meg a határokat, de biztosak lehetünk benne, hogy itt is lesznek húzós pillanatai a hölgynek.

4 komment

  1. Es miert nem tette meg?Kar volt megkeresni a szereppel.A faszt is kesztyuben fogja meg ezek szerint szepike.

    • Attól, hogy még színész nem kell mindenre igent mondani. Biztos nem volt benne a forgatókönyvben, hogy ott majd közvetve ne kell cselekednie és ő ezt nem is akarta a későbbiekben megtenni.

      Ha jól tudom itt is dublőrökkel forgatják az explicitebb részeket.

    • Te beteg vagy, kedves LOL. A faszt is kesztyűben fogja meg? Hát lehet, hogy a forgatáson igen, tudniillik színész, nem pedig pornószínész. Ennek semmi köze a magánéletéhez és ahhoz, hogy ott hogyan kezeli a faszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *