0

Jon Favreau kinyitja A dzsungel könyvét

Jon Favreau a Magic Kingdom fantasy-t szerette volna összehozni, a Cowboyok és űrlények (Cowboys and Aliens) bukása után már egyáltalán nem tűnt biztosnak, hogy össze is jön a film. Talán másfél évvel ezelőtt lehetett hallani róla, akkor még a forgatókönyvet csinosítgatták. A színész-rendező vezényelhette volna le a Jersey Boys-t, ám a Warner egy időre parkolópályára állította a tervezetet és amikor újra aktív állapotba került a projekt már Clint Eastwood tartózkodott az élén. Mindenesetre Favreau időközben megcsinálta a Chef főzőcskézős vígjátékát.

A Disney egy újabb Dzsungel könyve (The Jungle Book) adaptációval boldogítana minket, a stúdió azt szeretné, ha Favreau ülne bele a rendezői székbe. Justin Marks, a Street Fighter: Chun-Li legendája (Street Fighter: The Legend of Chun-Li) dolgozik a forgatókönyvön, a fejesek remélik, hogy hamarosan elkészül és 2014-ben elindulhatna a forgatása.

A stúdió eddig két produkciót készített Rudyard Kipling könyvéből, 1967-ben egy animációs filmet mutatott be, amely klasszikussá vált, majd 1994-ben Stephen Sommers érkezett egy élőszereplős verzióval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *