8

Fűrészeljünk tovább

A Lionsgate nehezen tudott leállni a Fűrész (Saw) franchise-zal, gyorsított tempóban, évről évre hozta el az újabb részeket. Majd 2010-ben megérkezett a Fűrész 3D és egyúttal azt is megmondták, hogy ez lesz az utolsó felvonás…majd nem sokra rá kiderült, hogy mégsem, mert elképzelhető, hogy talán majd egyszer újabb folytatás jön.

Három év telt el az utolsó rész óta és a stúdió ismét készen áll rá, hogy újabb Fűrész filmeket készítsen. Történet? Nem tették közzé, de annyi azért kiderült, hogy egy teljesen más irányba szeretnék terelni a francise-t. És ami a legfőbb: nem siettetik, normálisan, szépen át akarják gondolni, majd ha ezzel megvannak és a forgatókönyv is jó, akkor indulhat a forgatás.

 

 

8 komment

  1. “Történet?”

    Egy csapat szerencsétlen üvöltve és vért fröcskölve fog jóóó hosszan kiszenvedni. 🙂 Az első részen kívül volt bármi értelme a Saw sorozatnak a Torture Porn -on kívül?

  2. az a vicces,hogy az első epizódot jegyző Wan/Whannel páros is tovább tudott lépni(Insidius,The Conjuring), akkor a gyártó Lionsgate stúdió miért nem? 😀

    • A pénz miatt. A Saw folytatódik. Akár még jó is lehet.

      Az első alap még akkor is, ha nem igazán horror. Aztán jött még két jó folytatás, plusz a lezárás se volt rossz. A többi felejtős.

      • “A pénz miatt.” pedig mertem remélni,hogy nem… 😀 amúgy, én csak az első hármat láttam, valamiért sohasem váltam a sorozat rajongójává. Akkor inkább Végső Állomás frencsájz…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *