1

Dirt – A Jackass rendezője filmet készít a Mötley Crüe-ról

Azt hiszem, hogy a Mötley Crüe együttesnek nincsenek féltve őrzött titkai. Az újságok és a pletykalapok élvezettel csámcsogtak a csapat újabb és újabb botrányain, a tagok nem takargatták ügyes-bajos dolgaikat, a családanyák pedig sűrűn hányták a kereszteket, ha a kislányuk esetleg rá mert pillantani egy-egy klipjükre vagy poszterükre. A négy rocker – Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars – alaposan kiélte magát, nyakig merültek a kokóban, Sixx még be is vallotta, hogy neki totál kiesett, hogy mikor csinálták a harmadik albumot.

Neil Strauss tollából származik a The Dirt 500 oldalas könyv. Az író rengeteg interjút készített a banda tagjaival, ebből rakta össze az bődületes, erkölcsösnek nem nevezhető, durva történeket tartalmazó könyvét.

Tehát a megfilmesítéshez olyan rendező dukál, aki maga is őrületes sztorikon edződött. Jeff Tremaine a Jackass sorozaton és filmeken edződött, talán ő tudja, hogy miképp kell jól, élvezhetően és a rajongók által elfogadhatónak tartott produkciót elkészíteni.

Tremaine a Deadline-nak elárulta, hogy a Dirthöz hasonló alkotásokról ábrándozik régóta. A Dirt 2001-es megjelenése óta gondolkodik a megfilmesítésen. David Gale, az MTV Films egyik producere szerezte meg a jogokat és beszéltek is arról, hogy vászonra vinnék, de a Jackass lekötötte minden figyelmüket. Most viszont újra lehetőség nyílt rá, hogy levezényelhesse a filmet.

Egy komment

  1. Az abszolút kedvenc együttesem!!! Régóta várom már, de ha mindent bele akarnak tenni a filmbe, ami a könyvben volt, igazából egy “Gyűrűk Ura – bővített trilógia” hosszúságú alkotás kéne… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *