21

X-Men: A jövendő múlt napjai előzetes

X-Men Days of Future PastAz elmúlt években többször megemlítették, hogy az X-Men franchise producerei, hogy folytatni szeretnék az X-Men 3-at. Lauren Schuler Donner producer elmondta hogy a Foxnak már vázolták, hogy milyen történetet szándékoznak vászonra vinni és a fejesek odavoltak érte. Az X-Men: Az elsők után ismét Matthe Vaughn ülhetett volna a rendezői székbe, Bryan Singer a produceri teendőket láthatta volna el. Vaughn meg is említette, hogy nagyszerű lenne bemutatni valami olyasfélét, ahol egy mutáns által irányított lövedék veszi célba Kennedy elnököt.

2011 novemberében Simon Kingberg látott hozzá a forgatókönyvhöz, 2012-ben nem csak a bemutató dátumát, de a címet közzétették: Az eljövendő múlt napjai. A képregényben ez a sztoriszál azt a jövőt mutatja be, ahol egy szenátor megölését követően az Őrszemek levadásznak minden mutánst, így a fajuk csak úgy tudna fennmaradni, ha visszautazik valaki az időben és megakadályozza a merényletet.

2012 októberében Vaughn figyelmét a The Secret Service képregényfilm kötötte le, így kiszállt az X-Men rendezői székéből, helyére Singer huppant be. Kiderült az is, hogy a sztori nagy része a 70-es években játszódik és Richard Nixon is felbukkan a filmben, ráadásul a direktor elárulta, hogy James Cameronnal is találkozott, hogy elbeszélgessenek az időutazásról, a húrelméletről és a multiverzumokról.

A régi szereplők nagy részét visszahozták, sőt új karaktereket is be fognak mutatni. Higanyszálnak lesz egy fontos jelenete, így a rajongók kissé elkeseredhetnek, mivel a Bosszúállók 2-ben is benne lesz, ezáltal egyelőre semmi esélye, hogy a Fox és a Disney/Marvel világát összemossák. Felbukkan Blink és Bishop is.

A filmben Wolverine tudatát küldik vissza fiatalabb énjébe, így lehetőség nyílik arra, hogy megkeresse a merénylőt és megakadályozza, hogy a mutánsok ellen hajtóvadászatot hirdessenek.

21 komment

  • Imádom ezt a trailert *-*
   Már most alig várom a filmet. Nem értem hoyg lehet valakinek semmit mondó, minden karakter iszonyat jól néz ki most is, és az a kevés szöveg is nagyon ott van. pont annyit hintettek el, amennyit kellett.

 1. gondolom logan miatt visszatér a hit a profba…de akkor az első részben ismerné…ezzel az időutazással nem magyarázni fogják, hanem tovább bonyolítják az eddigi össze egyeztethetetlen szálakat

 2. Itt nem a sokatmondás volt a lényeg.
  Én nagyon várom!!!!!!!!!!!!!

  Egyébként a fanyalgóknak mondom, hogy nem egy előzetese lesz, ez biztos. És általában minél közelebb van a bemutató, annál jobb trailert tesznek a néző elé… 🙂

 3. 20 percre rá már volt szinkronos előzetes is.
  http://www.youtube.com/watch?v=CiGnyoZUdIc

  Amúgy mi az hogy találkozott Cameronnal és tőle kért tanácsot időutazásról, már amikor először hallottam ezt akkor is mosolyogtam rajta… ki ez a JC, az atyaúristen, ha vmit mond akkor az úgy van? 😀

  Buchek8:
  épp ez az, hogy most rakják rendbe elvileg a dolgokat… legalábbis mindenki ezt várja… plusz a Prof ismerte már Logant. A kettőben Magnussal való beszélgetése alapján.

  • Rémlik a Terminátor 1-2. Talán ezért kértek tanácsot Camerontól időutazás témában.

   • Tény, de attól még, olyan, mintha úgy tekintenének rá, mint az atyaúristenre, úgy van minden ahogy ő mondja, vagy mi? 😀

    • Ez annak az esete, amikor inkább örüljünk, hogy egy olyan fickó nyert teret Hollywoodban, aki azért nem csak üresen jártatja a száját. Most gondolj bele, hogy egy olyan rendező lenne az atyaúristen, aki még ennyire sem szolgált rá, mint Cameron. Én úgy vagyok vele, hogy inkább ő, mint 20 másik, aki csak azért arcoskodik, mert azt hiszi ő a király. Cameron legalább tett azért az elismerésért.

   • Attól, hogy még csinált 1-2 jó filmet, tényleg nem kéne túlzásba vinni ezt a Cameron éljenzést…
    És amúgy is, a Terminator pont, hogy nem a legjobb példa az időutazós filmekre. Inkább akkor valami hozzáértőbb tudóssal ült volna le megvitatni ezeket, ha már híresebb akkor pl Michio Kaku.

 4. Májusban lesz a bemutató. Tehát az előzetes pont jó, drámai, kevés akció, sok ismert arc. Ne lőjenek le semmit még. Nekem tetszett. Singerben bízom.

  • Egyetértek, ez egy figyelemfelkeltő kedvcsináló. Gondolkodom is rajta, hogy nem nézek meg későbbi verziókat, ha lesz. Legalább lesz meglepődés a moziban.

 5. Halle Berry annyira béna ehhez a karakterhez hogy nem igaz! Mintha nem tudná, hogy pontosan mi is a szerepe. Jennifer Lawrence meg röhejesen néz ki Mistique-ként. Az időutazással meg gondolom teljesen átgondolatlanul megkevernek majd mindent, a régi filmekre tekintve. Na, mindegy azért várom.

 6. Tisztelt Blogger!

  Hobby-ból indítottunk egy gyűjtőhelyet, ahol a szerintünk leginkább érdekes, izgalmas, színvonalas posztokat mazsoláztuk össze – egy adott tematika alapján. Amennyiben nem gond, a Te blogod is felkerült az oldalra, a nyilvános rss kód alapján frissül a többi bloggerével együtt. Remélem Neked is tetszeni fog a kezdeményezésünk, ha igen, akkor a https://www.facebook.com/blogportal.hu oldalon egy like-ot is nyomhatsz nekünk, vagy írhatsz az e-mail címünkre is.

  Köszönettel: Blogportal.hu

 7. nekem igy is jo lenne ahogy most van,annyira nem kellenek LATHATOAN szamitogepes trukokk ilyen szineszek mellett,hogy nevetseges az egesz,misztik is festve van.

 8. Szerintem az lesz, hogy a régi filmek idősíkja lyukad ki arra a pontra, ahol az őrszemek uralják a világot, ezért küldik vissza “farkast”, hogy megváltoztatva saját múltjukat így megmentve a jövőt. Ez sok szálat elvarrna, kivéve persze az első csapat összeállítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *