3

Van rendezője a Hegylakó remake-nek

Justin Lin után Juan Carlos Fresnadillo álldogált a Hegylakó (Highlander) rendezői térfelén, de tavaly decemberben kiderült, hogy teljesen más elképzelése van a filmről, mint a Summitnak, ezért szedhette a sátorfáját. Később a főszerepre kinézett Ryan Reynolds is lelépett. A stúdió gyorsan tisztázta, hogy nem adják fel és nem veszik le napirendről a remake-et.

Választásuk Cedric Nicolas-Troyanra esett, ő ülhet bele a rendezői székbe. Nem ismerős a neve? Nem meglepő, mivel az úriember eddig a háttérben munkálkodott. Second unit directorként és effektesként tevékenykedett a Hófehér és a vadász fantasyn (Snow White and the Huntsman), A kör (The Ring) és A sötétkamra (One Hour Photo) filmeknél a trükkökön dolgozott.

Nicolas-Troyan a Deadline-nek elmondta, hogy amikor a Hegylakó kijött akkor még tini volt és azonnal megkedvelte Russell Mulcahy művét. Ő is feltette magának a kérdést, hogy szükség van egyáltalán a remake-re? D aztán elolvashatta a forgatókönyvet és úgy érezte, hogy lenne értelme. Hiszen remek karakterek vannak a szkriptben és a  modernebb, keményebb történet is egészen élvezetes.

3 komment

  1. Rosszul kezdődik, kultfilmet remakelni, eleve butaságnak érzem. Nem nagyon láttam még olyat hogy a modern remake jobb lenne. King KOng jobb lett talán, vagy a Halloween is jobb mint az eredeti (legalábbis izgalmasabb) Nagyon nem is jut eszembe más, a rebootok szoktak működni, de a remake-ek nem.

  2. Baromi jó remake-nek ott van mondjuk a Dolog, lehet ezt jobban is csinálni, csak akarni kell. Na persze ehhez kell az is, hogy a stúdió ne ugasson bele semmibe. Amire manapság már nincs semmi esély. Potenciálisan jó ötlet ez a remake, mert sok mindent ki lehetne hozni ebből a szériából, és az első rész lezárása miatt, az összes többi csak erőltetett hülyeség lett. Ha eleve mondjuk egy trilógiában gondolkoznának, remek történetet lehetne kihozni belőle, csak hát ugye a mai hollywoodi realitások mást mutatnak.

  3. A folytatások is rosszak voltak, és akkor elég jószívű voltam…

    Bár mondjuk a 2 Renegát valatozata, amit (Mulchany) készített, még jó, de a 3 és az azt követő rézsek egyenlőek a borzalommal.

    A 4 am nem indult rosszul, de a végkifejlet, az egyenlő egy…….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *