1

Seydoux és Clarke a The Lobster sci-fi drámában

Giorgos Lanthimos, az Alpok (Alps) és a Dogtooth rendezője vezényelheti le a The Lobster angol nyelvű sci-fi drámát. A szereplők között megtaláljuk Jason Clarke-ot, Léa Seydoux-t, Ben Wishaw-t, Olivia Colmant és Ariana Labedet. A forgatás 2014 márciusában veszi kezdetét.

A disztópikus jövőben a Város szabályai szerint az egyedülálló embereket letartóztatják és a Hotelbe viszik. Itt 45 nap áll rendelkezésükre, hogy hozzájuk passzoló párt találjanak. Ha ez nem sikerült, akkor valamiféle állattá változtatják és elengedik az erdőben. Egy férfi sikeresen megszökik a Hotelből és az erdőben rábukkan a Magányosok csapatjára, akik befogadják őt. Viszont náluk nincs helye szerelmes embereknek, azonban a főhős beleesik egy nőbe.

Clarke lesz a főszereplő, a színésznek hamarosan jelenése lesz Baltasar Kormakur kamerája előtt, de tavaszig letudják az Everest filmet. Wishaw épp a Heart of the Sea munkálatain vesz részt, majd a James Bond folytatásánál is számítanak rá, de az még odébb van. Seydoux hamarosan látható lesz a Szépség és a Szörnyeteg újabb adaptációjában, illetve a The Grand Budapest Hotelben. Colman nemrég két BAFTA-díjat is hazavihetett a Twenty Twelve BBC vígjátéka és az Accused sorozata miatt. Labed az Attenbergből lehet ismerős, Velencében 2010-ben megkapja a legjobb színésznőnek járó díjat, illetve benne volt az Alpokban is.

Egy komment

  1. Hmmmm, felkeltette az érdeklődésemet. Ezt a nőt összekaparták a járdáról? 🙂 Szóval Tom Cruise tarkója nem, de ő benne lesz. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *