4

Non-Stop előzetes

Liam Neeson rákapott az akciófilmekre, ami nem is baj, jól áll neki ez a műfaj, pláne, ha van mögötte egy jobb történet és egy rendező, aki valamennyire érti a munkáját. A színész jövőre a Non Stop akció-thrillerben egy légimarshallt alakít (valószínűleg nem az 57-es utas lesz), miután a járata felszáll üzenetet kap: 20 perce van arra, hogy előteremtsen pár millió dollárt, ellenkező esetben egyik utas elhalálozik, majd az újabb idő leteltével megint kicsinál valakit.

 Christopher Roach és John W. Richardson írták a forgatókönyvet, az egyik producer Joel Silver volt. Jaume Collet-Serra dirigálta a filmet, ő az Ismeretlen férfi thrilleren dolgozhatott együtt Silverrel és Neesonnal. Bemutató február 28. Alant látható az előzetes. Remélhetőleg szórakoztató, agykikapcsolós film lesz, ami azért nem fogja nélkülözni a logikát.

4 komment

  1. Nem tűnik rossznak. Az utóbbi időben amúgy sem volt jó repülőgépes-elrablós film. Denzel Washington filmje jó volt, csak épp alig voltunk repülőn. 🙂

  2. Liam Neeson lett a modern kori Charles Bronson. 😀 Ő is már bőven 50 fölött kapott rá az akciófilmekre. Van akinek jól áll.

  3. Betojok, ha Julianne Moore lesz a bajok forrása. És remélem nem fognak lövöldözni a repülőn:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *