3

Nem engedi a Marvel, hogy bemutassanak egy Megtorlós fan filmet

megtorlofanfilmA Dirty Laundry és a Truth in Journalism  fan filmek után Adi Shankar újabb projektbe vágott bele, amiben Megtorló állhatott volna a középpontban. Ám a The Dead Can’t Be Distracted címre keresztelt pár perces film közzétételébe beleszólt a Marvel, kerek perec megtiltották, hogy közzétegyék.

Mike Pecci rendező nem érti, hogy mi lehet a cég problémája. Egyáltalán mióta foglalkoznak azzal, hogy keresztbe tegyenek rajongói produkcióknak? A direktor megpróbálja rávenni a Marvelt, hogy gondolják meg magukat és a rajongókat is arra kérte, hogy írjanak minél több levelet nekik, talán a rengeteg e-mail hatására változtatnak álláspontjukon. A Thomas Jane főszereplésével készült Dirty Laundry-t több, mint 4 millióan látták a producer hivatalos Youtube csatornáján.

Persze lehet, hogy ez csak egy jól kitervelt marketing része, hogy felfokozzák az érdeklődést. Alant látható az előzetes

3 komment

  1. Nem értem, mit csodálkozik ezen a rendező. Amióta a Disney -é a marvel, sorra beleugatnak a dolgokba (pl: IRON MAN), mert nem tűrik a durvább hangvitelű filmeket. Komolyan nem gondolkozott el senki azon, hogy miért nem akarnak a marvelnál több R -es Megtorlót csinálni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *