0

Heti bemutatók

0mk1

Machete gyilkol (Machete Kills): Robert Rordiguez megrendezte exploitation filmjének a folytatását, Danny Trejonak ezúttal Mel Gibsonnal kell szembeszállnia. Antonio Banderas, Michelle Rodriguez, Carlos Estevez és Lady Gaga a mellékszerepekben.

Itt a vége (This is The End): Seth Rogen és haveri köre. James Franco házában hatalmas party van, összegyűlnek a celebek, színészek, énekesek, majd Los Angeles romba dől. Páran próbálják túlélni Francónál a világvégét.

Turbó (Turbo): A DreamWorks animációs filmjének főszereplője egy csiga, aki arról ábrándozik, hogy egy szép nap begyorsul. Majd egy balesetnek hála valóban hatalmas sebességre lesz képes és indulna az Indy 500-on.

Időről időre (About Time): Richard Curtis vígjátékában a Domhnall Gleeson által játszott Tim megtudja, hogy képes az időutazásra, ő pedig képességét arra használja, hogy becsajozzon.

Paranoia: A thrillerben Liam Hemsworth főnökétől azt a feladatot kapja, hogy kémkedjen a konkurens cégnél. Ám gyorsan rájön, hogy csak kihasználták, átverték. Gary Oldman, Harrison Ford erősíti a produkciót.

0mk2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *