4

The Grand Budapest Hotel előzetes

budapesthotelWes Anderson nyolcadik mozifilmjével kapcsolatban sokan úgy vélekedtek, hogy a díjszezon egyik fő attrakciója, esélyese lesz. Ám a Fox Searchlight nem így vélekedett, ugyanis 2014 márciusára pakolta a bemutatót.

Gustave H a legendás európai hotel gondnoka, akinek egyik legjobb barátja a szálló másik alkalmazottja, Zero Moustafa. A sztori egy reneszánsz festmény körül forog, illetve kisebb bonyodalom támad, amikor kiderül, hogy H kisebb vagyont örökölt.

A főszerepet Johnny Depp kapta meg, azonban a színész később kihátrált a filmből. Angela Lansbury is játszhatott volna az alkotásban, de színházi elkötelezettségei miatt karakterét Tilda Swinton formálhatta meg. Ralph Fiennes alakítja a gondnokot, láthatjuk még többek között Willem Dafoe-t, Adrien Brody-t, Jude Law-t is. Bill Murray sem maradhatott ki, a színész hetedik alkalommal dolgozhatott együtt a direktorral.

4 komment

  1. Nagyon jó trailer, Wes Anderson-ban meg nem hinném, hogy lett volna alkalmam eddig csalódnom, fantasztikus hangulatúak a filmjei.

  2. Mr Depp egyre szenilisebb.Végre játszhatott volna egy jó filmben erre kihátrál.Wes Andersonnál nem hiába állnak sorba a legnagyobb nevek.Nagyon szép és igényes filmeket készít.

  3. Én még nem láttam egy filmet sem a rendezőtől, de ez az előzetes most eladta nekem mindet. Muszáj lesz pótolnom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *