8

A bukás ellenére folytatódik a Csontváros

csontvarosNem állta a sarat A végzet ereklyéi – Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones) a kasszáknál, világszerte 80 millió dollárt szedett össze a film, ebből 31-et Amerikában. A 60 millió dolláros tini fantasy folytatására elég kevés esély volt, de pár héttel ezelőtt a Constanin Film szolidan csak annyit mondott, hogy egyeztetnek a partnereikkel és meglátják, hogy rá tudják-e őket bírni még egy részre.

Nos, úgy tűnik, hogy a stúdiónál akad néhány ember, aki egészen jól forgatja a szavakat, mivel készülődik a következő felvonás, a Hamuváros (Coty of Ashes). „A rajongók reakciói, a blogszféra biztató szavai és a több ezer levél rámutatott arra, hogy érdemes folytatnunk.” – nyilatkozta Martin Moszkowicz, a Constantin Film fejese. Elmondása szerint elemezték, hogy mit csináltak rosszul a Csontváros esetében és alaposan utánajártak, hogy milyen változtatásokat kell eszközölniük.

Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy több tiniszenvelgést fognak mutogatni, hisz a Csontvárosból legalább ez nagyjából kimaradt.

8 komment

 1. Azokat a bukásfolytatásokat még értem, amiknek sok rajongójuk van, de itt mintha nem ez lenne a helyzet… Ezek után viszont biztos megnézem, hogy lássam mit látnak benne a stúdiók. 😀

 2. Nekem pont az vette el a kedvemet a megnézésétől, hogy nem fogják folytatni. Úgy tűnik megszívtam.

 3. Szerintem a büdzsé terén volt némi szöszmötölés, nem került ez 60 millióba:) A burok 40 millióba fájt, az Alkonyat meg 37-be, ráadásul ott is bizonyára kicsit csaltak a számokkal.

 4. A harmadik címe mi lesz? “Kamuváros”? 😀 Pamela fölébred, és ott találja halottnak hitt férjét- Bobbyt a zuhany alatt. Várjunk, ez ismerős… 🙂
  Én elkerültem ezt a filmet, valahogy már a trailer is azt sugallta “itt van egy új köntösbe bújtatott jól ismert történet”. A Twilight és Éhezők Viadala egyelőre szerintem elég. Igaz, a Twilight most hagyott némi űrt maga után, mivel lezárult a történet. (Elfogytak a könyvek.)
  Ennyi erővel akkor az I am number four-t folytassák, az pl nekem tetszett! 🙂

 5. Basszus! Pont most mikor kedvet kaptam a megnézéséhez (mert mégis folytatják), minden moziból eltűnt. Mondtam már hogy megszívtam?

 6. Őszintén szólva ritkán írok ilyen jellegű fórum oldalakra, de most az egyszer indokoltnak éreztem kivételt tenni. 🙂
  Mikor először láttam az előzetest nem fogott meg, én is arra gondoltam, hogy újabb alkonyat utánzat…aztán egyre több helyen olvastam, hogy mekkora beégés lett a film, és őszintén szólva nekem éppen ez hozta meg a kedvemet a megnézéséhez…és ezután egyszerűen nem értettem miről beszélnek sokan…egyértelmű POZITÍV CSALÓDÁS volt. Mivel arra gondoltam, hogy sok filmhez “méltón” bizonyára itt is a félre sikerült adaptáció válthatta ki a negatív véleményt, így erre való kíváncsiságból és, mert a film is tetszett, elolvastam a könyvet is. Habár el kell ismerni, hogy a film jó pár szempontból eltér a könyvtől, azt még sem éreztem, hogy olyan hatalmas nagy hiányérzetem van a filmmel kapcsolatban, mert az egész úgy egyben nagyon is élvezhető! És hát lássuk be, nem lehet arra fogni, hogy azért nem lett nézett, mert nem elég hiteles könyvadaptáció, hiszen vegyük példának a Harry Potter több részét is, aminek aztán szinte semmi köze nem volt a könyvhöz, és még is nagy sikere lett…
  Így azt mondom senki ne ijedjen meg a kritikáktól, ha lehetősége van bármilyen formában, nézze meg és csak utána alkosson véleményt, MINDENKINEK BÁTRAN AJÁNLOM!! :))

 7. Nem értem sokan miért húzzák le a filmet, mikor szerintem nagyon jó! A látványvilág, a szereplők, a zene, minden a helyén van. Akinek meg nem tetszik az ne nézze meg. Nekem, ha valamilyen film előzetese nem szimpatikus nem fikázom, egyszerűen nem nézem meg és pont. Igenis folytassák, ha már belekezdtek egy sorozat megfilmesítésébe!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *