5

Visszatérünk Roxfortba

potterMivel a Harry Potter filmek szépen megtömték a ropogós dollármilliókkal a készítők zsebeit várható volt, hogy a Warner addig-addig próbálkozik, míg valamiképpen visszakanyarodik Roxfort felé. Szépen bejelentették, hogy a 2001-ben kiadott Legendás állatok és megfigyelésük varázslóiskolához köthető tankönyv, amely különféle teremtményeket mutat be. Érdekesség, hogy megjelenésekor J.K. Rowling neve helyett Göthe Salamander volt olvasható, aki nem más, mint magizoológus a Potter-világban.

A forgatókönyvet Rowling fogja írni és még szép, hogy egy franchise nyitó darabjának szánják. A történetben hemzsegni fognak a változatos varázslatos lények és karakter, egy részük ismerős lesz a rajongók számára. Nem folytatás vagy előzmény lesz, hanem inkább úgy tekintenek a projektre, mint a Potter univerzum kiterjesztésére, megismerésére. Potter nem lesz benne, mivel Newt története több évtizeddel azelőtt játszódik, hogy megszületett volna.

5 komment

  1. Fárasztó, hogy mennyire eluralkodott a pénzéhség. Én a HP előzményfilm első részére számítottam, mert az is lesz, de ez már tényleg sok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *