0

Heti bemutatók

02guns

2 kaliber (2 Guns): Denzel Washington és Mark Wahlberg két beépített ügynököt játszanak, akik nem sejtik a másikról, hogy kicsoda. Miután mindkettejüket átverik kénytelenek szövetkezni, hogy együtt másszanak ki a slamasztikából.

Hajsza a győzelemért (Rush): Ron Howard két világhírű Forma 1-es versenyző, Niki Lauda és James Hunt rivalizálását mutatja be. Daniel Brühl és Chris Hemsworth játsszák a pilótákat.

A nagymester (The Grandmaster): Wong Kar-wai életrajzi filmje Yip Manről, a Wing Tsun legendás alakjáról. Tony Leung alakítja a főszereplőt.

Majdnem tökéletes szerelem  (Sover Dolly på ryggen?): Dán vígjáték. Anne már nem hajlandó tovább foglalkozni azzal, hogy megtalálja élete párját, inkább spermadonort választ. Miután terhes lesz felébred benne a kíváncsiság, hogy ki lehetett a donor.

Köszönöm, jól (Ďakujem, dobre): A szlovák film három sztorit mesél el. Az egyik egy politikusról szól, a másik egy megözvegyült férfiról, Béláról a harmadik pedig Béla fiáról.

Barátunk, Superman (Bekas): Egy kurdisztáni testvérpár a Superman mozi hatására úgy döntenek, hogy Amerikába utaznak, hogy szuperhősök legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *