7

McConaughey 15 millió dollárért lehetett volna Magnum

Néhány évvel ezelőtt Matthew McConaughey inkább a popcorn filmeket és felsőtestének mutogatását részesítette előnyben. Akkoriban a Bolondok aranya, Excsajok szelleme és a Hullámok ördöge filmekkel jelentkezett, egyik sem ért el kimagasló eredményeket, a szörfös filmje pedig csak 60.000 dollárt hozott. Az Universal 2008 környékén vetette fel a Magnum film ötletét, ami a Tom Selleck főszereplésével készült sorozaton alapult volna.

A stúdió 15 millió dollárt ajánlott fel a színésznek és ezt még megfejelte azzal, hogy 15 % részedést ajánlott fel a profitból. Azonban McConaughey nemet mondott, átgondolta karrierjét, nem akarta, hogy úgy emlékezzenek rá, mint az „a fickó, aki mindig félmeztelenül járkál és csak az alkalmat lesi, hogy levehesse ingét”. Másfél éven keresztül elutasított minden ajánlatot. Mostanában komolyabb filmekben láthatjuk őt, inkább a drámaik szerepeket és karaktereket részesti előnyben.

Mi a helyzet a Magnum filmmel? Rawson Marshall Thurber állítása szerint egy igen vicces, a Beverly Hills-i zsaruhoz hasonló forgatókönyvet írt. A főhős nem lenne bajuszos és hanyagolná a rövidgatyákat is.

7 komment

 1. Az már nem Magnum lesz…
  McConaughey pedig élete legjobb döntését hozta, azóta komolyan lehet venni és megmutatta, hogy zseniális színész és igényes filmekben is mutogathatja magát 😀

  • …csak nem a Magic Mike-ra gondolsz? 😉 Egyébként egyetértek, McConaughrynek jót tett a karrier-újragondolás.

   • sztem inkább gondolhatott a Dallas Buyers Club-ra (magyarul a fantasztikus Mielőtt meghaltam címet kapta :/ )
    Habár -eddig- nem kedveltem a színészt, de a filmbeli karakter eljátszása itt vitathatatlanul megkövetelte a színészi alázatot

   • Is. Meg a Killer Joe-ra, meg a Mud-ra és így tovább. Kb minden filmjében leveti az ingjét, de magasról teszünk rá mert közben színész lett, nem csak egy test.

 2. ha nincs bajusza, és egy idétlen “vígjáték” kezd stílusában kibontakozni, akkor hogyan tudnánk megkülönböztetni a az új Magnumot mondjuk a Bolondok Aranyától? Ez akár találós kérdés is lehetne, he he 😀 De főgonosznak mindenképpen Michael Stuhlbargot javasolnám. Az a krapek zseniális. Amúgy jöhet a mozi!

 3. “A főhős nem lenne bajuszos és hanyagolná a rövidgatyákat is.”
  Magyarul sikerülne egy olyan Magnumot csinálni, ami nem Magnum.
  Így jobb is, ha nem készül el.
  Ugyanez volt a Miami vice-al is… csakhát az sajnos elkészült 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *