2

Újra napirenden a Tarzan film

alexandersarsgaardA Warner tovább próbálkozik a Tarzan élőszereplős filmmel. A projektet még tavasszal egy időre lepihentették, mivel a költségvetés felett nem tudtak zöld ágra vergődni. A stúdió ismét nekifut, Alexander Skarsgard továbbra is lelkesen várja, hogy a liánokon csünghessen. Samuel L. Jackson sem lépett még le, ő egy polgárháborús veteránt testesíthet meg, aki a címszereplő oldalán fog állni. Sajnos Jessica Chastain helyett kénytelenek más tehetséges találni Jane karakterének megformálására, Emma Stone és Margot Robbie neve szerepel a lista élén. Tarzannak Christoph Waltz-cal fog meggyűlni a baja, az Oscar-díjas színész fog gondot okozni a dzsungelben.

2008-ban Guillermo del Toro szemezett a filmmel, majd a Hobbit miatt bedobta a törülközőt (hogy aztán onnan is távozva megcsinálja a Tűzgyűrűt). Stephen Sommers lépett a helyére, akit Stuart Beattie váltott, de ő is átadta a stafétabotot, amelyet jelenleg David Yates szorongat.

2 komment

    • Ja, nekem is eszembe jutott ez. Ez is.

      De hallottam olyan is rebesgetni, hogy nem annyira eredettörténet lesz, illetve nem a dzsungelben lesz az egész, hanem valami nagyvárosi környezetben. Aztán a fene tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *