0

Heti bemutatók

0rr

Vakszerencse (Runner Runner): Justin Timberlake otthon van az online szerencsejátékban, egy nagymenő vállalkozó veszi be maga mellé. Majd kiderül, hogy annyira nem túl illegális az üzlet. Brad Furman dirigálta a thrillert.


Vérmesék (The Family): Robert De Niro maffiózót alakít, de úgy érzi, hogy ki kell szállnia. Egy tanúvédelmi program keretében családját Normandiában helyezik el, de az asszony és a gyerekek nem tudnak nyugodtan ülni a fenekükön. Luc Besson a rendező.

Arthur Newman világa (Arthur Newman): Colin Firth játssza a címszereplőt, akinek elege eddigi életéből, megrendezi saját halálát, új személyazonosság alatt próbál boldogulni és még egy nővel is megismerkedik.

Oh Boy: 2012-es német dráma, Niko felhagy a fősulival és csak teng-leng. Majd barátnője szakít vele és a pénzcsapot is elzárják, apja legalábbis nem ad neki több pénzt. Kénytelen újraértékelni az életét.

Hópihe (Floquet de Neu): 2011-es spanyol animációs film. Hópihe egy nagy fehér gorilla, sőt a világ egyetlen fehér gorillája, aki elhatározza, hogy egy boszorkány segítségével normális, átlagos gorillává változtatja magát.

Epizód egy vasgyűjtő életéből (Epizoda u zivotu beraca zeljez): Bosnyák dráma. Nazif rossz körülmények között éldegél, fémhulladékok gyűjtéséből próbálja fenntartani családját. Mikor az asszony kórházba kerül és TB hiányában nem hajlandóak megműteni jogi útra akarják terelni az esetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *