5

James Bobin rendezi az Alice Csodaországban folytatását

Az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) milliárdos bevétele után a Disney bejelentette, hogy lesz folytatás. Tim Burton ezzel már nem igazán akart foglalkozni, ezért más rendezőt kellett keresni és James Bobin személyében megleltek a megfelelő ember a feladatra. A Da Ali G Show író-rendezője és a Muppets mozifilm alkotója vezényelheti le a költséges fantasy-t, amely Into the Looking Glass munkacímen fut.

A forgatókönyv még nincs kész, Linda Woolverton, az első rész írója dolgozik rajta. Mia Wasikowska visszatérésére számíthatunk és valószínűleg Johnny Depp ismét felbukkan.

5 komment

 1. Szerintem nem volt méltó a névhez az első, de korrekt popcornfilm volt és Wasikowska szerintem nagyon jó Alice lett, szóval miatta bizokodok. Tudom, hogy sokan nem értenének velem egyett, de Depp nem kell bele, ígyis eléggé elcseszték a Kalapos karakterét, nem kell folytatni…

  • Van egy sanda gyanúm, hogy Burton azért vállalta be, mert csak így kapott pénzt a Frankenweenie-re.

   • 😀
    Alice egy nézhető film volt, de semmi extra. a Frankenweenie viszont a tavalyi év egyik legjobbja, imádtam. Nem csak mint mesét filmet is, az egyik kedvencem lett.
    Amúgy azt hinné az ember, hogy Burton van aza kaliber rendező, és most függetlenül az Alice-tól, hogy amit kitalál, arra ugranak a producerek és pénzelik. (hiszen amelyik filmje nem sikeres, az kult)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *