17

Bosszúállók 2: Skarlát Boszorkány és Higanyszál megerősítve, Vasember visszatér

scarletAz elmúlt hetekben a Marvel rajongótábora arról diskurált, hogy vajon Skarlát Boszorkány és Higanyszál benne lesz- a következő Bosszúállók filmben. Hiszen elhúzták az orruk és szemük előtt a mézesmadzagot, ráadásul senki nem cáfolt semmit, de ugyanakkor nem is igazán erősítették meg a pletykát…mostanáig.

Joss Whedon az IGN-nek adott interjúban a következőt mondta: “Nagyon az elején járunk még a forgatókönyvnek. De számomra ez a két karakter eléggé érdekes, hiszen ők inkább egy olyan világot képviselnek, ami nem feltétlenül egyeztethető össze a Bosszúállókkal. Tehát nem könnyű a dolgom. Ugyanakkor én nem olyan karaktereket akarok a betenni a csapatba amelyekkel nagyon egyszerű dolgom lenne.”

Ki tér vissza az eredeti csapatból? Arról is szó esett már, hogy mindenki, de Whedon egyelőre csak Vasemberről ejtett szót: “A Vasember 3-ban Tony Stark felrobbantotta az összes megmaradt páncélját. De szerintem senki nem gondolja úgy, hogy ezzel vége, nincs több páncél. A nagy kérdés az, ha a Bosszúállók hívni fogják vajon feltűnik a színen? És a válasz: Igen!”

17 komment

 1. Két fontos X-men univerzumos figurát belepréselni egy másik világba? Nekem ez nem fér bele, bár kitudja? 🙂

 2. Ha a Foxnak van egy kis esze, akkor megpróbál megegyezni valahogy a Marvellel. Mármint tény, hogy a jogokat nem adják vissza, viszont nem látom akadályát, hogy a két stúdió miért ne működhetne közre. Világos, hogy az X-Men franchise-t soha nem fogják rebootolni és az együttműködés gyümölcsöző lehetne. A Marvel/Disney még képes arra, hogy a két figura eredetsztoritját megváltoztassa, amit nem kéne. Viszont ha le tudnák papírozni, hogy ilyen olyan összegekkel beszállnák valamiféle részesedést kapnának, akkor elérhető lenne, pár éven belül jöjjön egy Bosszúállók vs X-Men 🙂 Vagy mondjuk Rozsi benne lenne Bosszúállók csapatban, Thor vagy Kapitány meg az X-ek oldalán harcolna egy csatában. Jöhetnének a crossoverek:)

  • Valahol (azt hiszem a comicbookmovie.com-on egy Feige interjúban) azt olvastam, hogy az a vicces szitu áll fent, hogy Skarlát Boszorkányt és Higanyszált mindkét stúdió “használhatja”. Annyi, hogy a Disney nem “mondhatja” illetve nem utalhat arra, hogy ők mutánsok. De a karakterek megjelenhetnek a filmeben.
   Egyébként kétlem, hogy a két stúdió valaha is egyességet kötne… túl nagy pénzekről van szó. 🙂 Ugye a Fox is betartott a Disney-nek, amikor nem engedélyezte, hogy használják Galactust. (Cserébe maradtak volna a Fenegyerek jogok a Fox-nál.)

 3. Hát…Robert Downey Jr.-nak még szerződése van a Bosszúállók 2-re, úgyhogy az nem meglepetés, hogy visszatér. Azt még én sem gondoltam egy percig sem a Vasember 3 után, hogy Tony-nak nincs több páncélja. (Meg különben is, majd épít ha kell 🙂 )

 4. Két új karaktert behoznak a csapatba, nem lesz ez sok? Vagy keveset szerepelnek vagy más szereplők szorulnak majd háttérbe!

  • Két új karakter bekerül, két karakter kikerül. Vasember, Skarát boszi, Higanyaszál – ez három. Mondjuk még három elfér. Hangyára még várni kell, de szerintem Kapitány ismét ott lesz, Sólyomszem kimarad, meg esetleg Thor is ott lesz. Nem tartom kizártnak, hogy Hulk sem lesz benne. Özvegy helyett én inkább Ms Marvelt, Csodakapitányt tenném bele, esetleg Póknőt.

    • Nem biztos:) Szerintem kimaradnak. Csak találgatok. Úgy ahogy korábban elmondtam, hogy szerintem egy másik csapat rombolása miatt találkozik pár hős, mondjuk a Roncsbrigád miatt. Majd egy nagyobb fenyegetés miatt nem válnak el. Ezúttal úgy érzem, hogy nem lesznek idegenek, sem űrből jött szörny vagy lény. Személyesebb lesz…mondta Whedon. Tippre Zémó bárót hozza be.

    • ne maradjon ki egyik se! imádom őket! meg amúgy is képeket láttam a forgatásról és ott volt Sólyomszem! Hulk meg csak animáltként szerepel majd!

     • Azért figyelj hogy ezek egy évvel ezelőtti találgatások, mára nyilvánvaló, hogy az elsőben megismert tagok ugyanúgy ott lesznek, plusz az ikrek és kétlem hogy Hulk csak animált ként lesz benne.

 5. Nagyon jó, hogy RDJ-nak van szerződése még a folytatásokra, ő vitte az első filmet is a hátán főleg. 🙂

 6. spoiler !! feliratot igazán kirakhattatok volna… Aki még nem látta a vasember 3at annak ne áruljuk már el mi a vége…

  Amúgy a film végén mondják is: Vasember még visszatér!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *