6

2015 májusában jön az Assassin’s Creed film

fassbender2015 nyarán megállás nélkül csilingelni fognak a kasszák. A Star Wars 7, a Bosszúállók 2, a Karib-tenger kalózai 5 és a Hupikék törpikék 3 mellett ugyanis érkezik az Assassin’s Creed népszerű számítógépes játék filmverziója.

A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy 2015 május 22-én kerül a filmszínházakba a produkció, Desmond Miles karakterét Michael Fassbender játszhatja el. A forgatókönyvet Michael Lesslie színdarabíró körmöli le.

6 komment

  1. Hupikék törpikéken kívül örülök nagyon a hírnek. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az Assassin’s Creedből a nagyvásznon.

  2. Én is épp azt akartam írni, hogy azért a Hupikék Törpikék 3 kicsit kilóg a fenti felsorolásból. 🙂 Azt nem is tudtam, hogy 2015-ben jön a Bosszúállók 2 is.

  3. Elég sokáig kellett várni erre a hírre ,de megérte.Az már más kérdés, hogy mit hoznak ki belőle. Remélem nem vágjál tönkre mint anno a Prince of Persia-t,az valami kegyetlen rossz volt.

    • Sajnos a pc/konzol játékok átültetése filmvászonra általában bukó szokott lenni, és persze ez visszafele is igaz. Pl.a Prince of Persia és a Resident Evil a rajongók körében eléggé leszerepelt,annak ellenére hogy az utóbbi már sokadik résznél tart. Eléggé szkeptikus vagyok az ilyen adaptációkkal kapcsolatban ezért is félek egy Mass Effect filmtől is.

  4. A játékot kipróbáltam, nagyon szar! Remélem a film élvezhetőbb lesz, mert van benne potenciál!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *